Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matrix, shaolini a kovbojové


ikona
Mr. Hlad
wachowski bros.
 

Bratři Wachovští nedělají jen do filmu, ale jsou také zodpovědní za vydání několika comicsů. Comicsů, které jsou dost divné na to, aby byly zajímavé i pro lidi, kteří nad něčím podobným obyčejně ohrnují noc. A zdá se, že jeden z jejich kousků by se mohl podívat i na filmové plátno a předvést tak svou dívnost v plné kráse.

Konkrétně by mělo jít o comics Shaolin Cowboy a už název naznačuje, že tohle nebude úplně obyčejné čtení. Děj se odehrává v postapokalyptickém světě, přes nějž putuje smrtelně nebezpečný mnich se svou mluvící mulou. A cestou potkává (a zabíjí) gangy, kung-fu kraby, obří ještěrky nebo smrtelně nebezpečné vraždící žraloky. Film by měl režírovat Geoff Darrow, jenž je autorem předlohy a patří mezi nejzajímavější kreslíře všech dob. S Wachovskými pracoval už na Matrixu, kde dělal storyboardy a má za sebou i comicsovou spolupráci s Frankem Millerem. Tomu režijní debut příliš nevyšel, tak uvidíme, jestli Shaolin Cowboy dopadne lépe než Spirit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace