Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 18/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

 J.J. Abrams svůj Star Trek ještě nestačil ani poslat do kin a už se chystá znervóznit další fanouškovskou komunitu. Spolu se scénáristou Ztracených Damonem Lindelofem totiž hodlá natočit Kingovu Temnou věž. Ale ne dřív než Ztracení skončí. A údajně se můžeme těšit rovnou na sedm filmů.

A teď k návratům nějakých těch filmových legend. O třetím Predátorovi jsme psali nedávno a bylo by opravdu divné, kdyby se vedle něho neobjevily zprávy o dalším Vetřelci. Pátý díl, který by měl být prequelem, je údajně pořád ve hře a režírovat by ho mohl snad i sám Ridley Scott. Ten má ale fofr a sedm křížků na krku, tak uvidíme. Pokud před vraždícími potvorami preferujete raději ukecané králíky, možná se můžete velmi pomalu začít těšit na pokračování Falešné hry s králíkem Rogerem. Robert Zemeckis se přiznal, že by se dalšímu dílu nebránil, ale těžko teď odhadovat, zda by zůstal zachovaný původní styl nebo byl režisér sáhl po své oblíbené technologii z Beowulfa.

To Ricky Gervais má jiné starosti, protože se rozhodl vyzkoušet si 3D animovaný film. Flanimals bude vyházet z Gervaisovy knížky vyprávějící  o padesátce podivných tvorů, kteří jsou tak strašně hnusní, až jsou roztomilí. Gervais bude mluvit hlavního hrdinu a scénář píše simpsoňácký Matt Selman. Benicio Del Toro animáky pro tentokrát vynechá, ale údajně má na stole nabídku na hlavní roli ve filmu Lunar Park. Půjde o další adaptaci knihy Breta Eastona Ellise, autora Amerického psycha.

To Sylvester Stallone se hodlá malinko uklidnit. Po The Expendables sice plánuje dalšího Ramba, ale pořád ještě hodlá natočit i životopis Edgara Alana Poea, jehož by si měl zahrát Robert Downey Jr. A ten se tomu nebrání ani teď, když už není v médiích za alkoholika a vyhaslou hvězdu, ale za borce s velkým B. Linkin Park se své filmové biografie asi jen tak nedočkají, ale zatím jim to hlavou asi příliš nevrtá, protože budou s Hansem Zimmerem pracovat na soundtracku k druhým Transformers.

Blbý nápad pro tento týden bohužel nemáme, a tak se rozloučíme informací o tom, že Don Johnson si zahraje pornorežiséra v nové komedii z produkce Adama Sandlera Born to Be a Star. Don Johnson je mimochodem ten chlapík, který hrál před čtvrt stoletím v Miami Vice, pak natočil několik bezvýznamných filmů a jednou se v rozhovoru přiznal, že je přesvědčený o tom, že je lepším hercem než Robert De Niro. Přejme mu to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace