Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijďte na Wolverina!


ikona
Mr. Hlad
comicswolverine
 

Asi takový vzkaz má režisér Gavin Hood pro všechny zlé piráty, kteří si stáhli z internetu uniklou nedokončenou verzi první x-menovské sólovky. Ačkoliv si na Wolverina natěšení fanoušci koupili v předprodeji rekordní množství lístků, u Foxů se stále bojí, že průšvih s nehotovou verzí, která koluje po internetu, by mohl tržby zásadně ovlivnit. Ačkoliv ve workprintu chybělo několik minut filmu, nebyly tam hotové triky a původní hudba, někomu to možná ke spokojenosti stačilo. Gavin Hood ale přišel s důvodem, proč o návštěvě kina přeci jenom uvažovat.

Má totiž natočeno hned několik potitulkových sekvencí a rozhodl se, že nepoužije jednu ale hned všechny. Když tedy někdo v Chicagu vyrazí do kina, může na něj na konci vybafnout Deadpool, o pár ulic dál ale v jiném multiplexu bude něco úplně jiného. Ti největší fanoušci tedy s největší pravděpodobností vyrazí do kina hned několikrát. Je poměrně příjemné vidět, že se Hood postavil k celé kauze jako chlap a snaží se dát divákům důvod zaplatit za lístek do kina. V době, kdy se na pirátství hází všechny problémy od ekonomické krize, války na Falklandech i chystané invaze z planety Kryptolux, je zkrátka poměrně fajn vidět někoho, kdo se nevzteká jako rozmazlený fakan a snaží se celý problém vyřešit k dobru všech. Jestli se i v Čechách dočkáme odlišných scén po titulcích, to zatím bohužel nevíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace