Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátor 3 opravdu Rodriguezův


ikona
Cival
predatorpredator 3robert rodriguez
 

„Některé drby zkrátka ne a ne umřít. O Predátorovi 3 se mluví už skoro dvacet let (v podstatě od premiéry dvojky v roce 1990) a počet scénářů, které se objevily na netu se snad ani nedá spočítat. Některé byly zajímavé, jiné pro změnu katastrofální. Pořád tu ale byl... kdykoliv vyšla nějaká počítačová hra nebo se objevila zmínka o vesmírných lovcích či vetřelcích, přišel na přetřes i on. Nakonec ho Foxové uvrtali do týmu s Alieny a ušili mu z ostudy pořádný kabát. Nebyl drahý a sklidil překvapivý komerční úspěchu..."

 

Ano, přesně takhle začínala tři roky stará imfova novinka, která probírala šance na návrat nejdrsnějšího vesmírného lovce. V té době ještě nikdo netušil, že AVP2 skončí fiaskem na všech frontách… a že se budou v roce 2009 na svět drze drát všichni slavní „-toři“ osmdesátých a devadesátých let. Nejdřív Terminátor, po něm Dominátor, pak logicky muselo dojít i na Predátora. A komu bychom to tak přiklepli, že? Někdo z hlavounů se nejspíš rozpomněl, že o látku měl před nějakými deseti lety zájem levný mexický všeuměl Robert Rodriguez. Jeho vize počítala s výpravou na planetu plnou predátorů a s čestnou účastí Dannyho Glovera i Arnolda Schwarzeneggera. Jenže pak zanikla pod nánosem Žraločáků, Lávovek a drsných hlášek ze Sin City.

Už v lednu ale začaly hollywoodské tamtamy vířit vzduch (psali jsme v Hot Stuff, málokdo tomu ale věnoval naplno pozornost) a teď se na jedné tiskové konferenci k věci vyjádřil i sám velký Robert. Vedle všech svých plánovaných projektů, tedy vedle Machete, Neverwrackers, Prcků, The Jetsons a toho proklatého Sin City 2, potvrdil právě i plánovaný reboot predátoří série. Projekt se jmenuje stejně jako kdysi The Predators, těžko v něm ale očekávat oba hollywoodské důchodce z předchozích dílů. Série potřebuje nový look, o což se má Rodriguez postarat jak z pozice producenta, tak z pozice režiséra! Zní to hezky a nadějně, zvlášť když si člověk představí, že v Predators nebudou žádné rozjívené děti ani pastelově modrá digitální pozadí. Snad to brzy klapne a nezůstane zase jen u Robertových planých slibů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace