Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Langdona se nezbavíme


ikona
Mr. Hlad
dan brownron howardtom hanks
 

Šifra mistra Leonarda byl hit ale rozhodně ne kvůli tomu, že by ze sebe Ron Howard dostal životní režijní výkon. Filmová verze byla předražená nuda, která nebyla zdaleka tak zábavná jako třeba česká televizní minisérie Ďáblova lest. A to už naznačuje problém. Jestli se tvůrci u Andělů a démonů zlepší nebo nás zase čeká bezkrevná adaptace spoléhající na jméno slavné předlohy, to se dozvíme již za pár týdnů. Ať už kvality nového dobrodružství „šifrologa“ Roberta Langdona budou jakékoliv, s obřími výdělky se ve studiu už počítá téměř najisto.

A proč si nepřipravit píseček i pro budoucnost? Sony už se rozhodlo začít pomalu pracovat na třetím filmu, problém ale je, že předlohy, v nichž se Robert Langdon vyskytuje, jsou jen dvě. Co teď? No co, Dan Brown něco napíše. Jeho novinka The Lost Symbol sice vyjde až v září a vůbec nikdo netuší o čem bude, jen že se děj odehraje během dvanácti hodin a počítá se s výskytem cechu Svobodných zednářů. A to Sony stačí. Tajemná zápletka, slavný autor, co chtít víc? Snad jen Toma Hankse a Rona Howarda, kteří se k celé věci ještě nevyjádřili. Asi si hodlají počkat na šek. Jestli ale diváci budou zvědaví na dalšího Langdona pátrajícího po nějakém obřím tajemství, to zjistíme až po premiéře Andělů a démonů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace