Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eli Roth boří svět


ikona
st39.6
 

Eliho Rotha lidé nemají rádi. Moc si o sobě myslí, točí hororové paskvily bez hlavy a paty a pokud mu v Tarantinových Panchartech neustřelí hlavu nějakým frajerským kulometem, opravdu na něj budeme vzpomínat jen ve zlém. Tím spíš, pokud se mu podaří to, s čím už straší podezřele dlouho, a sice natočit vysokorozpočtový katastrofický film, vedle kterého se budou Transformers a Válka světů cítit jak málá píva. Alespoň takový je plán. Poprvé ho světu poodhalil před několika měsíci a jelikož má pocit, že už jsme na něj, na chudáka, zase zapomněli, rychle se nám připomíná s novinkami: scénář, který si sám píše, už má téměř hotový a rozpočet by se měl pohybovat kolem osmdesáti milionů.

Otázkou je, kdo mu to zaplatí, tedy pokud se někdo takový vůbec objeví. Docela bych se divil, kdyby se mu pod to jako producent opět podepsal Tarantino, protože ten autogramy hází hlavně pod pod smlouvy na malé filmy, u kterých nehrozí, že mu v případě finančního debaklu přijdou exekutoři zabavit televizi. To je pak víc cool. Roth se snaží přeskočit do první ligy, jenže člověku s takovou filmografií se studia na pomoc nepohrnou. Možná je to dobře, možná by Roth s pořádným rozpočtem a nějakým zkušeným producentem za zády dokázal, že v něm těch pár fanoušků nevidí talent jen tak nadarmo. Ale spíš ne. Navíc pořád mlží, což je se skoro hotovým scénářem na stole trochu nezvyk, Roth chce totiž začít točit už na podzim (a pár dní po dokončení filmu se vrhne na nízkorozpočtové Thanksgiving, blázen), takže by naopak měl začít vnadit první duše. Zatím prozradil jen to, že by se mělo jednat o něco mezi Cloverfieldem a Transformers, jen trochu víc při zemi a s mnohem větším množstvím vybuchujících baráků. Asi takhle: pokud nehodlá na plátna dostat Strážce vesmíru a jejich plastové megaroboty, tak mu to nežeru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace