Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co se bude krotit?


ikona
Mr. Hlad
ghostbusters
 

Třetí Krotitelé duchů už se chystají nějaký ten rok, ale zatím z různých důvodů na plátna kin nedorazili. Bill Murray a Dan Aykroyd nejsou úplní kamarádi, režisér Ivan Reitman má už nejlepší časy dávno za sebou a celá herecká parta dnes už netáhne zdaleka tak jako před dvaceti lety. Přesto se trojka chystá a Dan Aykroyd se o ní trošku rozkecal. Sice se nevyjádřil přesně, jestli mluví o filmu nebo o chystané hře, ale tak jako tak se o pár zajímavých informací podělil.

Třetí Krotitelé duchů by se měli nést v tom duchu, jakého jsme se báli. Stará banda se sice vrací, ale jejím hlavním úkolem bude vytrénovat novou generaci v čele s hvězdou, kterou podle Aykroyda všichni milujeme, ale on nesmí prozradit její jméno (bude to Stiller nebo Rogen?). Herečtí veteráni prý budou mít za úkol naučit mladou generaci chytat duchy, střílet z těch supelaserů a používat vůbec všechny krotitelské hračičky. Údajně nás čeká celý tým superzábavných kadetů pracujících pod dozorem legendárních komiků. No jinak to asi udělat nešlo. Žádné studio dnes nedá sto milionů na film, ve kterém budou hrát hlavní roli tloustnoucí hvězdy Saturday Night Live z osmdesátých let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace