Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Verbinski opouští palubu


ikona
Mr. Hlad
gore verbinski
 

Gore Verbinski je šikovný režisér, ale kdyby Jerry Bruckheimer nezariskoval a nenechal ho natočit trilogii Pirátů z Karibiku, nejspíš by dnes nebyl zdaleka takovou hvězdou. Hon na myš, Mexičan nebo Pan Rosnička totiž nejsou filmy, které by se mohly diváckou atraktivitou rovnat Johnnymu Deppovi, vybuchujícím plachetnicím a naštvaným mořským potvorám. Bruckheimer už chystá čtyřku, ale zatím to vypadá, že do ní půjde jen on a Johnny Depp. Pokud dostane opravdu hodně peněz. Všichni ostatní ale mají jiné plány.

S Orlando Bloomem se nepočítá, Keira Knightley přes média vzkázala, že na další šermování v korzetu už nemá náladu a teď se na Piráty vykašlal i samotný Verbinski. Vyjádřil se ve smyslu, že ho „to strašně bavilo, všichni byli super, ale teď by rád dělal něco jiného“. To něco jiného je konkrétně psí animák Rango a především už dlouho chystaný Bioshock, k němuž píše scénář John Logan. Už dlouho se ale ohledně adaptace téhle počítačové hry nic zajímavého nestalo, takže se dá očekávat, že jestli se do kin dřív podívá animovaný psík, budou fanoušci Bioshocku značně nervózní. Verbinski tedy potvrdil, že film chystá a natáčet začne příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace