Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 15/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

 Další porce ne-zas-až-tak-podstatných novinek je tady. A začneme u druhého Iron Mana. V něm se v roli otce Tonyho Starka neobjeví Tim Robbins ani Gary Oldman, ale roličku dostal komik Garry Shandling. Nejspíš si zahraje novináře nebo politika, který se bude zajímat o dvojí život hlavního hrdiny. Dál tu máme Ralpha Fiennese, jenž se objeví jako Hádes v remaku Souboje titánů. Fiennes záporáky umí, takže se těšíme.

Co se týče novinky Christophera Nolana Inception, Michael Caine se nechal slyšet, že by tam měla být rolička i pro něho a doplnil by tak Leonarda DiCapria, Ellen Page, Marion Cotillard a možná i Jamese Franca. Maria Bello zase doplní komediální elitu v nové zatím nepojmenované Sandlerovce, kde by si měla zahrát manželku Kevina Jamese. Nejspíš tedy půjde do značné míry o sci-fi.

V zajímavé produkci Adama Sandlera se objeví i Christina Ricci. Komedie Born to be a Star bude vyprávět o mladíkovi, jenž zjistí, že jeho rodiče byli v sedmdesátých letech hvězdami filmů pro dospělé. A on se rozhodne jít v jejich stopách. Ricci by si měla zahrát jeho potenciální přítelkyni. Co se týče The Expendables, i tam se objeví ženy. Brittany Murphy bude hrát přítelkyni Mickeyho Rourkea a údajně nás čeká její pěvecký výstup. David Zayas ze seriálu Dexter u Stallonea zpívat nebude, ale zase mu celá banda akčních hvězd půjde po krku, protože si zahraje hlavního záporáka.

A nakonec trošku z jiného soudku. Viggo Mortensen nejspíš prožívá krizi středního věku, protože údajně uvažuje o konci herecké kariéry. Cítí se prý starý, unavený a nepotřebuje peníze. Horší problémy má Robert Pattinson, jenž si při natáčení pokračování Stmívání New Moon natáhl sval v řiti. Není to sranda být idolem dospívajících dívek. Snad se do příštího týdne uzdraví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace