Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucas verbuje piloty


ikona
Mr. Hlad
george lucas
 

To, že George Lucas chystá film, ve kterém nebude Jar Jar Binks, Darth Vader, síla ani Hvězda smrti, už se ví dlouho. V Praze natáčené válečné drama Red Tails ale začíná získávat malinko hvězdnější odstíny, než mělo dosud. Příběh prvních afroamerických pilotů, kteří během druhé světové války zvedli své ocelové ptáky a odletěli do Evropy bojovat proti nacistům, totiž sehnal pár alespoň trošku zvučnějších jmen do hlavních rolí.

Cuba Gooding Jr. dostal Oscara za Jerryho Maguirea, ale od té doby natočil dohromady přesně čtyři dobré filmy. Talent bezpochyby pořád má, ale role si vybírat pořád ještě neumí. To Terrence Howard si je vybírat umí, ale u druhého Iron Mana dostal jednoduše padáka. Každopádně tihle dva doplní obsazení, v němž by člověk komerční tahák hledal marně. Režie se ujme Anthony Hemmingway, který toho v televizi natočil opravdu velké množství a jako šéf druhého štábu nebo asistent pracoval třeba na Alim. Každopádně i přes zajímavé téma pořád ještě Red Tails vypadá jako Leeho Miracle at St. Anna, což je film, o němž už většina lidí dnes ani neví, že existuje. Snad se Lucas a jeho tým vytáhnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace