Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do třetice v černém


ikona
Mr. Hlad
men in blacksonyspider-man 4
 

Proč si nezamachrovat, když budoucnost vypadá tak skvěle? To si nejspíš řekli hlavouni v Sony a rozhodli se filmovému světu ukázat, co na něj chystají v příštích dvou letech. O čtvrtém Spider-Manovi víme, trojka Krotitelů duchů už se chystá také dost dlouho a teď to vypadá, že se pracuje i na třetím díle Mužů v černém. Bohužel krom informace, že „budou“ se nic moc kloudného neví.

Otázka ale je, jestli někdo trojku téhle akční sci-fi komedie vůbec chce. První a druhý díl sice vydělaly velké peníze, ale upřímně – dnes tahle série nejspíš vůbec nikoho nezajímá. Barry Sonnenfeld navíc už ve druhém díle ukázal, že moc nápadů na pokračování nemá a dvojka tak byla spíše remakem jedničky. Na druhou stranu Tommy Lee Jones by nejspíš nějakým tím supervýdělečným hitem nepohrdl, avšak Will Smith a jeho vztah k sequelům je více než známý. Bez Smithe do třetích Mužů v černém Sony rozhodně nepůjde a aby si asi největší herecká hvězda současnosti udělala na natáčení čas, musela by dostat šek s hodně velkým číslem. Sám za sebe musím říct, že bych bez dalšího dílu přežil bez větší újmy. Co vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace