Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva princové na zeleno


ikona
Mr. Hlad
james franco
 

James Franco ve zhulené komedii Travička zelená ukázal, že má komediálního talentu víc, než by čekal i ten největší optimista. Film samotný sice žádná zásadní pecka nebyla, ale ústřední herecké duo (Franco se Sethem Rogenem) bylo zkrátka fajn. Teď se bývalý Spider-manův kámoš/protivník rozhodl spojit síly s režisérem Travičky ještě jednou.

V novém filmu Davida Gordona Greena však nepůjde o dva milovníky marihuany, ale o pohádkové prince. Your Highness se totiž bude fantasy komedie, v níž dvojice rozmazlených princů zjistí, že zlý čaroděj zaklel jejich otce a budoucímu následníkovi trůnu unesl milou. Vedle Jamese Franca se v druhé hlavní roli objeví Danny McBride, takže je víceméně jasné, že v pohádkových kulisách se budou dít hodně divoké věci. Zhulenou fantasy komedii nejspíš čekat nemůžeme, ale veselá taškařice pro celou rodinu Your Highness dost pravděpodobně také nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace