Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCapriův krvavý sport


ikona
Mr. Hlad
comicsleonardo dicaprio
 

Leonardo DiCaprio je frajer, který zvládá všechny žánry. Umí s Kate Winslet plout na přídi Titanicu, utíkat před ozbrojeným vrtulníkem v Krvavém diamantu i přehrát Johnnyho Deppa v Co žere Gilberta Grapea. Klasický akční film nebo comicsárnu zatím ale natočit nestačil, nejspíš by ale chtěl. Button Man, v němž by se DiCaprio mohl objevit, však rozhodně nebude další veselá okostýmovaná taškařice. Nakladatelství 2000 AD, u něhož Button Man vychází, je totiž známé tím, že vydává comicsy poměrně dost temné a drsné.

A takový by měl být i příběh Harryho Extona, bývalého vojáka a nyní žoldáka na volné noze, který po návratu do Anglie zjistí, že se tu hraje jedna hodně zajímavá hra. Když se do ní člověk přihlásí, může mu kdykoliv zazvonit telefon a dozví se, kam má jít, s kým se setkat a koho zabít. A po pár kolech je buď mrtvý, nebo neskutečně bohatý. Button Man možná trošku smrdí béčkem, ale DiCaprio si scénáře vybírat umí a za comicsovou předlohu je zodpovědný John Wagner, tvůrce Soudce Dredda (s tím filmem nemá comics prakticky nic společného) a Dějin násilí. Jestli si DiCaprio hlavní roli nakonec zahraje ale ještě zdaleka není jisté. Je o něm sice známo, že žánry střídá rád, ale tohle by pro něj přeci jenom mohlo být už trošku moc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace