Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tony Scott mění vlak


ikona
Mr. Hlad
tony scott
 

Denzel Washington a John Travolta se v létě pod vedením Tohyho Scotta setkají v thrilleru Únos vlaku Pelham 123, ale zdá se, že režisérovi se na kolejích zalíbilo natolik, že je jen tak nehodlá opustit. Vypadá to totiž, že jeho dalším projektem bude už dlouho chystaný akční thriller Unstoppable. V něm sice žádná hvězda Horečky sobotní noci nebude držet rukojmí a vydírat město, ale problémů tady budou mít hrdinové také dost.

Ono totiž zastavit takový vlak naložený toxickým odpadem není žádná sranda, když se ale potenciální katastrofa nekontrolovatelně blíží k obydlenému území, je nutné udělat všechno proto, aby k úrazu přišlo co nejméně lidí. Podobné téma rozhodně není originální, ale Unstoppable z pera scénáristy čtvrté Smrtonosné pasti v sobě má asi něco, co přitahuje zajímavé režiséry. Před Scottem totiž měl o látku velký zájem krom jiných třeba i Martin Campbell. Tvůrce Posledního skauta už mnohokrát dokázal, že rychlé akční thrillery umí velmi dobře, takže pokud tahle vlaková variace na Nebezpečnou rychlost pojede od začátku na plný plyn (mají vlaky vůbec plynový pedál?), mohl by výsledek stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace