Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bacha na kouzelníky!


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmes
 

Harry Houdini byl dost možná nejslavnější kouzelník a iluzionista všech dob, který uměl utéct z rakve zahrabané v zemi, zvládl uniknout z bedny naplněné vodou a překonal všechny druhy pout, které na přelomu devatenáctého a dvacátého století existovaly. A teď se podívá do kin, avšak tříhodinové drama se Seanem Pennem žebrajícím o dalšího Oscara čekat nejspíš nemusíme, protože podle všeho půjde o zcela jiný žánr, než je životopis.

Summit si totiž pořídil práva na knihu s dlouhým názvem The Secret Life of Houdini: The Making of America`s First Superhero, která se na život mistra útěků kouká trošku jinak. Houdini tu totiž vystupuje jako poradce ruského cara a britský špión. Údajně se hlavní hrdina podobá kombinaci Sherlocka Holmese a Indiana Jonese, což zní poměrně dost lákavě. Na jméno režiséra a hereckých hvězd si nejspíš ještě chvilku počkáme, ale jestliže uspěje Sherlock Holmes Guye Ritchieho, mohlo by se pár dalších hrdinů v cilindru objevit. Tak proč ne rovnou tenhle špionský kouzelník?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace