Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stathamovo afro!


ikona
imf
chris evansisla fisherjason stathamjessica bielleelee sobieskilondon
 

Při prvním pohledu na plakát snímku London jsem byl stejně na větvi jako američtí kolegové. Jason Statham si v maskérně vybral to největší tupé a zřejmě si myslí, že ho nepoznáme. Je vidět, že přítulnost k vlasům se nakonec projeví i u ortodoxních štětináčů, co nikdy na hlavě nedopustili víc než dvoucentimetrový porost. Jen si počkejte na Vina Diesela ve Find Me Guilty, to teprve uvidíte věci.

London je debutem Huntera Richardse a odehrává se, jak byste možná čekali, přímo v srdci Ameriky. Hmm... 1:0 pro Richardse, London je totiž jméno hlavní hrdinky, která se zrovna proplétá labyrintem lásky a snaží se najít smysl života. V reálu to znamená, že hodně šňupe koks a spí s Chrisem Evansem. A když se jedná o Jessicu Biel, začnete tomu floutkovi z Fantastické čtyřky snad i závidět. Film by měl být sakra odvážný, vyfasoval eRko a z kanadského festivalu, kde měl v září předpremiéru, si odnesl velmi nadšené recenze. Vy ale nadšení kroťte, protože Jessica má ve filmu body-doubla na odvážné scény. Můžete jen doufat, že Leelee Sobieski nebo Isla Fisher tenhle luxus neměly. Uff... článek neodvratně míří do pekla, ale co můžete čekat od filmu, v němž se jedna postava jmenuje Cockblocker? Odpovím si sám: Sex, sex, sex... ve filmu hraje víc pohledných hereček než byste spočítali, ale Stathamovi se zřejmě do náruče nedostane ani jedná... s tou parodií na účes a jménem Bateman v to ani nemůže doufat, že radši nezůstal u porcování gangsterů požární hadicí.

Další záhadou je, jak mohl Richards s takovým obsazením natočit svůj film za dva miliony dolarů. V jeho filmografii jsem žádné vlivné strýčky nenašel a na první i druhý pohled vypadá jako standardní australský surfař. Pro Stathamovo blaho však doufám, že se v něm skrývá něco víc, protože Jason si bude muset upevnit statut solidního herce, než se do kin vrhne peklo jménem In the Name of King... (dál už to snad všichni znáte). London se do amerických kin vydá už v únoru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace