Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pierce Brosnan je Bůh!


ikona
Mr. Hlad
chris columbuspierce brosnanuma thurman
 

Chris Columbus je zodpovědný za první dva díly série Sám doma a nastartoval i filmovou ságu o Harrym Potterovi, v poslední době o sobě ale nedává moc vědět. Ne že by se mu nedařilo, ale vybírá si zkrátka menší filmy jako rockovou operu Bohémové nebo chytanou teenagerskou romantickou komedii I Love You, Beth Cooper. Nejspíš se mu ale zastesklo po velkých rozpočtech, hereckých hvězdách a trikových orgiích. A proto se upsal k fantasy komedii Percy Jackson.

Jejím hrdinou bude dvanáctiletý kluk vyrůstající v antickém Řecku, jehož otcem je sám Bůh hromů Zeus. Jenže i ten může mít problémy, když přijde o svou moc. Polobožský puberťák tedy musí cestovat časem i prostorem do současné Ameriky, aby tu zachránil nejen Dia, ale i svou matku. Hlavního hrdinu si zahraje čím dál tím obsazovaný Logan Lerman a v roli jeho otce se objeví bývalý agent 007 Pierce Brosnan. To ale není všechno, protože Columbus si jako filmové Bohy vybral opravdu zajímavé herce. Medusa bude mít tvář Umy Thurman, roli převozníka Chárona dostal Sean Bean a jako Poseidon si zařádí Kevin McKidd. Zní to slušně, teď ale musíme doufat, aby z Percyho Jacksona nevznikl nějaký idiotský mišmaš plný triků a dětinského humoru. Premiéra by měla být už v únoru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace