Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Tomem Hanksem na Měsíc


ikona
Mr. Hlad
tom hanks
 

Co víme o Tomu Hanksovi? Má dva Oscary, občas si dovolí u holiče nějaký ten úlet a miluje vesmír. Jako producent je zodpovědný za seriál Ze Země na Měsíc a v Apollo 13 se tam málem také podíval. Teď to vypadá, že chystá další výpravu, avšak podle všeho nepůjde ani o realisticky vypadající polodokument a ani o napínavou rekonstrukci. Základem pro jeho nový film totiž bude série hraček od firmy Mattel.

Konkrétně půjde o kosmonauta jménem Major Matt Mason. Toho Mattel vyrobil v roce 1966 a v podstatě šlo o chlapíka, který šéfoval americkému vesmírnému programu a budoval základnu na Měsíci. Scénář teď píše tvůrce Nebezpečné rychlosti Graham Yost a i když realistický pohled na dobývání vesmíru nejspíš čekat nemůžeme, očekávat návaznost na další mattelovské filmy by bylo kvůli Hanksovi před kamerou nejspíš také naivní. Představa Forresta Gumpa ve vesmírných Transformers a G. I. Joe je zkrátka až příliš velká divočina. Zatím tedy víme, že Hanks poletí do vesmíru. Na jaký film se ale můžeme těšit zjistíme snad až se jménem režiséra.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace