Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další životopis. Další Oscar?


ikona
Mr. Hlad
anne hathaway
 

Poslední skotský král, Ray, Walk the Line, Královna, Edith Piaf, Milk, Capote, Zrůda, Hodiny, Erin Brockovich, Iris, Čistá duše, Pollock. Všechny tyhle filmy jsou z jednadvacátého století, všechno jsou to životopisy a herci, kteří se v nich objevili, dostali Oscara. Zdá se, že pokud někdo tuhle cenu doopravdy chce, stačí, aby natočil biografii. Je jedno, jestli půjde o malíře, muzikanta, muzikantovu manželku, diktátora nebo geniálního matematika. Jde o to vypadat v roli podobně jako skutečný předchůdce a natočit film, který bude mít více než dvě hodiny a pojede podle šablony, jež se akademii evidentně líbí.

Plešouna by podle všeho chtěla i Anne Hathaway. Letos jí to nevyšlo s dramatem Rachel se vdává, a tak se rozhodla vsadit na jistotu. Objeví se totiž ve filmu o legendární herečce Judy Garland. Respektive půjde o adaptaci životopisu Get Happy: The Life of Judy Garland. Herečka, která se proslavila především Čarodějem ze země Oz a muzikálem Zrodila se hvězda, v soukromí však byla závislá na lécích, což zapříčinilo i její předčasnou smrt. Uvidíme, kdo se ujme režie, ale bylo by velké překvapení, kdyby se výsledek lišil od toho, za co se Oscaři obyčejně dávají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace