Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer se vrací ke kořenům


ikona
Mr. Hlad
bryan singermark wahlberg
 

Bryan Singer jako třicetiletý mladík natočil jeden z nejlepších detektivních thrillerů všech dob Obvyklí podezřelí, ale časem se rozhodl zkusit to s jiným žánrem a do velké míry je to právě on, komu vděčíme za boom comicsových adaptací. Jeho první dva díly série X-Men patří stále k absolutní špičce jak po stránce trikové, tak i herecké a především příběhové a myšlenkové. Singer je zkrátka borec, ale předražený Superman, kterým si sice splnil svůj sen, ale producentům zas až tak velkou radost neudělal, jeho pověst malinko pokazil. Nedávno jsme si ale v kinech mohli na vlastní kůži ve Valkýře ověřit, že stále ještě mu to točí jako dřív.

A u thrillerů hodlá Singer nejspíš nějakou dobu ještě zůstat, protože se zdá, že to bude právě on, kdo dostane za úkol poradit si s naštvaným Markem Wahlbergem v The Prisoner. Wahlberg si tu zahraje chlapíka, jenž se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou po tom, co mu někdo unese šestiletou dceru a její kamarádku. Scénář má údajně hodně blízko k Mlčení jehňátek a Sedm, takže je docela pravděpodobné, že nás čeká něco zajímavějšího než další variace na Přání smrti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace