Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Segal zyebe Stillera


ikona
Mr. Hlad
ben stiller
 

Člověku zkrátka musí dělat radost, když se podívá, jak probíhala kariéra režiséra Petera Segala. Od třetí Bláznivé střely točí velmi slušné komedie a i když jeho jediné zaškobrtnutí v podobě druhého Zamilovaného profesora většina diváků téměř nepřežila, dokázal si Segal vybudovat pověst člověka, který jednoduše umí pobavit. V Trestné lavici navíc naznačil, že umí s kamerou dělat věci, za něž by se nestyděl ani nadprůměrný akční řemeslník a v Dostaňte agenta Smarta tohle jen potvrdil.

Segal sice zkrátka žádná hvězda není, ale ví, jak se vetřít do přízně diváků. Toho si nejspíš všiml i Ben Stiller a tvůrci třetího dílu série Fotr je lotr. Právě Segal totiž nakonec nejspíš usedne na režisérskou sesli. Původně se pro Little Fockers počítalo s režisérem komedie Role Models Davidem Wainem, ale nakonec to vypadá, že přednost dostane právě Segal. Je to pochopitelná a podle všeho i dobrá volba, jen se malinko nemůžu ubránit pocitu, že už je ho pro obyčejnou dialogovou komedii trošku škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace