Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ptakolidé přílétají


ikona
Mr. Hlad
stmívání
 

Ať už si o Stmívání myslíme cokoliv, jedna věc se bezkrevné upírsko-teenagerské romanci upřít nedá. Je to zlatý důl. Na rozdíl od Harryho Pottera nepotřebovali producenti velké peníze a fanouškovská základna byla dost veliká na to, aby si pár lidí mohlo koupit nové Lamborghini. Catherine Hardwicke možná svůj vozový park také obměnila, avšak další auto si letos nejspíš nekoupí, protože s režií dalších dílů se s ní už nepočítá. Kombinace romance pro náctileté a fantasy atmosféry se jí ale nejspíš zalíbila, protože už si našla další projekt, který se Stmívání poměrně dost podobá. Ale ve výsledku by to mohla být mnohem větší divočina.

Hardwicke totiž bude nejspíš točit adaptaci knižního bestselleru s názvem Maximum Ride. Ten vypráví o partě geneticky upravených mladých lidí, kteří jsou v podstatě napůl ptáky (bez dvojsmyslů prosím). A jednoho dne se rozhodnou ze svého rodného hnízda ufrnknout. Jejich tvůrci jim však svobodu nepřejí, a tak po jejich stopě vyráží parta lovců. Ti jsou tentokrát napůl vlci. Zní to trošku jako kombinace Stmívání, Underworldu a hodně divokého tripu. Scénář píše tvůrce druhé Fantastické čtyřky a já se při představě okřídleného Zaca Efrona ptám, jestli vůbec máme tohle zapotřebí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace