Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alexandre Aja vyráží do boje


ikona
Mr. Hlad
alexandre aja
 

Už při útoku na karavan v remaku Hory mají oči jsme si říkali, že Alexandre Aja by měl z producentů dostat pár milionů a natočit pořádný akční výplach plný střelby, násilí a výbuchů. On se na to ale vykašlal a raději se upsal k filmu Zrcadla, z něhož ve výsledku vypadl přinejlepším průměr, na němž byla nejzajímavější závěrečná konfrontace s naštvaných duchem. Teď to ale vypadá, že si Aja na tu akci přeci jenom čas udělá. Jakmile nechá sežrat pár lidí v Piranha 3-D (natáčet by se mělo začít v květnu), tak se vrhne na The Contractor.

Ten by se měl odehrávat ve světě, kdy si USA a další světové mocnosti už nemohou dovolit vést války, a tak veškerou zodpovědnost přenesou na soukromé organizace. Každá taková organizace bude mít ceník, z něhož si klient vybere, jestli chce v dané zemi vyvolat puč, anarchii nebo prostě jenom vlnu násilí, a parta profíků už se o všechno postará. A na konci roku dostanou všichni klienti reklamní kalendář. The Contractor bude o jedné takové firmě, která dělá za různé země špinavou práci. Kdo se ve filmu objeví a kde se bude střílet se zatím neví, každopádně Aja naši důvěru rozhodně má.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace