Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Watchmenů k Oscarům


ikona
Mr. Hlad
watchmen
 

Herecký výkon Malin Akerman rozhodně nebyl důvod, proč kritici film Strážci – Watchmen chválili a ani diváci nešli do kina kvůli téhle bývalé švédské blonďaté modelce. Watchmeni jsou zkrátka o něčem trošku jiném, ale to neznamená, že si s jejich pomocí nemohou herci pořádně nakopnout kariéru. Malin Akerman rozhodně není neznámá tvář, ale dosud se objevovala převážně v romantických komediích a ještě k tomu ve velmi průměrných. A její polonahý výstup v prvním Zahulíme, uvidíme si dnes pamatují jen ti nejzarytější fandové Harolda a Kumara.

Malin Akerman ale chce být nejspíš seriózní herečkou, protože přijala roli v chystaném dramatu The Bang Bang Club. Zní to sice jako název béčkové akční komedie, ale překvapivě půjde o něco dost jiného. Scénář natočený podle skutečných událostí se zabývá osudy skupiny fotografů, kteří zdokumentovali poslední dny apartheidu v Jihoafrické republice. Režírovat bude Joao Silva, jenž byl sám členem téhle party. V dalších rolích se objeví Ryan Phillipe a wolverinovský Taylor Kitsch. Teď jde o to, jak si tahle banda s poměrně náročným tématem poradí. Doufejme, že nakonec nepůjde o podprůměrný film s velkým tématem, nad kterým budou všichni automaticky tleskat. Takových už bylo dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace