Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Jonášové na Draka


ikona
imf
 

Ten kluk to snad ještě vyhraje! Jakkoliv se Ravenhornovi za jeho sci-fi tipy někdy posmíváme, zítra si na srazu Tipérů a fandů MovieZone zaslouží minimálně potlesk za poslední kolo. S Jonas Brothers vytřel podlahu a jejich tragický víkend natipoval s 96,7% přesností. Drtivá většina ostatních hráčů měla nulu. Po zásluze vyhrál, i když jako všichni ostatní nečekal zdravý kořínek Tylera Perryho a těžký propad Coraline (pátý post pro Až tak moc tě nežere hádali jen čtyři lidé z šestašedesáti, což je mimochodem pěkná účast na desáté kolo v sezóně).

Ravenhornových 63% tedy není oslňujících, ale vzhledem k tomu, že pátý Newmy má sotva přes sedmatřicet, je to pořád ještě na poklonu. Uvidíme, kdo si bude nejlíp strážit Strážce. Ti mohou propadnout, překvapit nebo dopadnout úplně normálně. Hlavu v kopru teď mají všichni a do uzávěrky zbývá už jen pár desítek minut. Pojďme se raději rozptýlit vyhlašováním těch, kteří mají to svoje jisté. O Ravenově jonášovském úspěchu už řeč byla, ale vraťme se ještě k převlekové komedii pro Afroameričany. Na 99,4% přesně ji odhadli -dRaGon-, sidda a Azirafal. Raketový vzestup Slumdoga způsobený oscarovou žní nepřekvapil Newmyho, vaflika a Spikey55. Všichni za neomylných sto procent. Vysoká čísla vykazuje i 96 hodin - novoten a cineman Neesonovi věří (99%). My už taky. Luc Besson musí v Paříži skákat do vzduchu. Kdy se dočkáme 168 nebo 240 hodin? Jack Bauer by měl rychle natočit celovečerák, dokud je to v módě. Ale zpátky k Tipovačce, z kvarteta romantiků byl nejúspěšnější qualkalim... 86,7% pro Až tak moc tě nežere.

 


Tragická čísla v rámci kola samozřejmě způsobila v žebříčku slušný chaos. Vydělali na něm především ti, co se zdrželi hlasování. To co před víkendem vypadalo jako procházka růžovým sadem se po oznámení pátečních tržeb proměnilo v peklo. Průměrný propad činí přes čtyři procenta, což je skandální. Ale právě kvůli tomu se skákalo do výšky. Na první místo se posunul liuk s kolovou úspěšností 33,3%! Darovanému zlato ovšem na zuby nekoukej. Totéž by mohl tvrdit stříbrný Rage, který vynechávkou poskočil o neuvěřitelných deset míst! Podobně je na tom bramborová fussy (o třináct) nebo třináctý MeaCulpa (o dvanáct). Není divu, že ostatní v Top Tenu spadli o dvě místa (mohou za to výše jmenovaní), ale mezi sebou se nijak neprohazovali. až Fingolfincz na desítce stagnuje a Silence si dokonce o místo polepšil, čímž překonal Civala i Jokera (já to říkal! tedy skoro... :). Mezi těmi je pořád necelé dvě desetiny procenta velká mezera, takže žádná bílá vlaječka nehrozí. Bude zajímavé sledovat, jak skokani se svým nečekaným bohatstvím naloží. Mohou je prošustrovat už v příštím kole. Ravenhorn se posunul na celkově 48. pozici. Je to už podruhé za poslední čtyři kola, co stanul na postu nejvyšším. Zítra se ho jistě pár lidí bude vyptávat. Minimálně na to jak natipovat České lvy (uzávěrka už v sobotu večer).

Vyhlašovala se i měsíční (únorová) Tipovačka. To že má vítězný Jhershaw 65 procent je tu ukázkou relativně slušného výsledku. Natipovat veleúspěšný start Pátku Třináctého a zároveň velepropady hned tří dalších titulů (Push, International, Street Fighter), které startují v různých týdnech, to si žádá pevné nervy a chladnou mysl. I v jeho procentech se jde občas k padesátce, ale nikde se nevyskytuje nula. Řada (nás) ostatních tohle štěstí neměla, nicméně se mohu alespoň jednou za uherský rok pochválit. Jasony mám rád obecně. Toho britského sice víc, ale Voorheesovi jsem věřil na 98,8%. Snad mě za to samou radostí nezabije. Coraline nastřelili na ještě lepších 99,2% MeaCulpa a Ravenhorn (ha!), Azirafal dotlačil Push ke stovce, Spooner správně spláchnul International s 97,6% přesností a Jhershaw spolu s catwoman chytře odpálkovali Street Fightera (oba za 83,3%). Vyrovnanými výsledky se na první místo celkově probojoval Joker, pronásledovaný Marianem, Azirafalem a Civalem. Odstupy jsou poměrně velkorysé, takže se Joker pro příště nemá čeho bát. TheDarkKnight minule vydělal na absenci, ale tentokrát ochotně letěl ze zlaté až na šestou pozici (v rámci kola byl až sedmadvacátý), dokonce za mírně klopýtnuvšího Luca44. Dobré bydlo s drží liuk, neoblastovi pomohla vynechávka a chválit naopak musíme Spoonera a rcorpa. Dobré výsledky je vystřelily do Top Tenu. Jen tak dál. A to platí i pro vás všechny, ať už klesáte, stoupáte nebo nosíte omluvenky za absence. Uzávěrky nečekají a meditace o pátých místech už teď zurčí hlavami poctivých hráčů. Přidejte se a těšte se na popůlnoční brainstorming. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace