Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Blbec k večeři


ikona
Mr. Hlad
steve carell
 

O remaku francouzské komedie Blbec k večeři se mluví už nějakou dobu, ale teď to chvilku vypadalo, že se předělávky nakonec nedočkáme. Rozkmotření Paramountu a Dreamworks totiž zapříčinilo, že se na film tak trošku zapomnělo. Nakonec to ale dopadlo dobře a natáčení může v klidu začít. VIMkový originál vypráví o skupině lidí, kteří čas od času organizují velké večeře, na něž si mají přivést vlastního „blbce,“ kterým budou sebe a ostatní bavit. Někdy se ale takové setkání může vyvinout jinak, než všichni čekají.

Dinner for Schmucks bude režírovat tvůrce Fotr je lotr Jay Roach a obsazení, které má k dispozici, je vskutku parádní. Sasha Baron Cohen se nakonec rozhodl pro jiný projekt, avšak Steve Carell a Paul Rudd by tenhle film měli utáhnout bez problémů. I když předělávky francouzských komedií dopadají většinou velmi špatně, tahle herecká dvojice by s trochou štěstí mohla uspět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace