Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lví tipy a MZ kalba


ikona
Cival
moviezoneredakcetipovačka
 

Poznámka: Ano, tuto anonci už někteří z vás četli v Hot Stuff, povýšili jsme ji na novinku, aby se obou akcí zúčastnilo trochu víc lidí... :-)

Na velký zájem o oscarovou tipovačku, jejíž výsledky byly glosovány zde, jsme samozřejmě museli navázat i TIPOVÁNÍM ČESKÝCH LVŮ. Kategorií sice není tolik a nejsou ani zdaleka tak pestré, o to lépe ale můžou vyniknout vaše znalosti filmového zákulisí a čich na úspěšná jména. Jen prosím nezapomeňte - nově přichozí tipéři se musí zaregistrovat pod stejným nickem jaký užívají na MZ! (registrace trvá asi deset sekund)

A když už jsme u té tipovačky, sluší se podotknout, že už zítra budou poprvé dekorováni její vítězové. Poháry už jsou ready, pivo roztočené, šampaňské nachlazené, proto nezbývá než připomenout (a informovat ty, co neví), že oficiální sraz fandů a čtenářů MovieZone se koná zítra, v pátek 6. března od 19 hodin v České restauraci poblíž Karlova náměstí. Přijďte pobejt, popít a pokecat nejen o filmu, stačí jen najít správnou adresu, říct u vchodu do podzemí heslo "bagr" a 1. MZ kalba může být i vaše... :-) Bližší informace kdyžtak v diskuzáku o srazech.

P.S.: Na pohár pro vítěze Tipovačky si samozřejmě přijdou nejen výherci jednotlivých sezón a triumfátor dlouhodobé tipovačky, ale stejně tak i tipér, který nejlépe trefil Oscary a České lvy (míněno ten, kdo bude mít nejvyšší průměr z obou). 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace