Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Go Slumdog Go!


ikona
imf
 

No není to báječná zábava na každý týden? Už zase nikdo nedal kompletní pětku, ale proč nad tím ronit slzy. Právě díky hraní má člověk šanci osahat si ty hollywoodské trendy na vlastní kůži. Oscarový triumf indického milionáře (o tom až později) poslal tržby do plusu, zatímco Pátek Třináctého utrpěl největší propad za poslední měsíce a překonal i ty nejskeptičtější odhady. Na Milionáře si vsadili jen mihhi a Bagr007, ale první z nich nevěřil Až tak moc tě nežere (s propadem o 56 procent skončilo na čtvrtém místě jen o 200 tisíc dolarů před Milionářem, tak špatný odhad to tedy nebyl... stačilo, aby Milionář zabral a Pátek nezkrachoval). Bagr pro změnu z žebříčku vyšoupnul Coraline, který skončil na špičkovém druhém místě. Poslední šance vidět tenhle film ve 3D hnala do kin tisíce dětí. Taktika omezeného promítání 3D verzí se zjevně vyplácí, jak ostatně uvidíme už zítra u Jonas Brothers. Nesnažte se bratry Jonáše podceňovat, mohli byste na to doplatit tak jako v případě Tylera Perryho. Na jeho filmy chodí afroamerické publikum rádo, ale 41 milionů? Až na pár optimistů v předních řadách všichni Perryho krutě podcenili.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Vítězem kola se překvapivě stal nováček jménem A-Nakin (72,20), o fous před mihhim (velmi stabilní forma) a liukem. mihhi tipnul Tylera Perryho na těžko uvěřitelných 99,5 procent a vysokým číslům se dařilo i na dalších postech. 99,1% u nízkopropadové Coraline ukázali Newmy a Popluh, statečnému Liamu Neesonovi držel palce iivro (100) a valentýnskou romantiku na necelých pětaosmdesát střelil A-nakin. U Slumdoga jsou počty snadné - mihhi na 75 procent, Bagr007 na 47,6. Všechno lepší než mínus dvacet.

V celkovém pořadí plus mínus vše při starém, minimálně na samotném vrcholu. -dRaGon- jistil pozici slušným bramborovým umístěním, ale bronzový liuk mu ukrojil celé procento náskoku, takže by to příště už mohlo dopadnout všelijak. Třetí Luc44 sice zažil slabší (=nadprůměrné) kolo, stejně jako killerzeli, ale oba mají pořád ještě pár desetinek na stoupajícího Rastra a (teď už) šestého Azirafala. Největší poprask v žebříčku určitě způsobil sedmý mihhi (skok o pět pozic), který si jistě věří na víc. Teď jen nezakopnout. I Mariano stoupnul o dvě příčky, na deváté místo, takže se Georgee (osmý) a fingolfincz (desátý) museli trochu smrsknout, aby se tam všichni vešli. Top 10 měl vyrovnané výsledky - klesající/stagnující kolem dvacátého místa, stoupající do desátého. Snad jen Rage a Jardus se ocitli trochu níž, což je poslalo za hranici první desítky.

Další díl oblíbeného seriálu Duel Joker/Cival se dramatizuje. Mezi oběma pány na holení jsou pouhé dvě setiny (Cival se blíží odspodu). Oba jistě nakoukávají videoklipy Jonas Brothers a honí po městě fanynky, aby měli co nejpřesnější odhad. Silence mlčí. Moc dobře ví, že je jim oběma v patách. V žebříčku nejlepší formy je daleko před nimi (šestý oproti třináctému (Joker), resp. dvacátému (Cival) místu). Bude to zajímavá sezóna, na konci každého kola malý cliffhanger. I Jack Bauer by se při hraní zadýchal.

Samozřejmě musíme zmínit i oscarovou tipovačku. Další důkaz toho, že Tipovačka je mnohem víc než sázení na víkendové a měsíční koně. Tipovačka k Českým lvům už je v plném proudu a časem dost možná vzniknou i další bonusové soutěže. Můžete za to vyseknout poklonu hlavně mihhimu, protože zpracování oscarového sázení bylo přehledné a cool zároveň. Komu pomohlo ke štěstí? C.C. Baxterovi a Hellblazerovi, kteří správně uhodli 17 z 20 nominací. Shodně se netrefili u cizojazyčného filmu a zvukového mixu, po jedné uhodnuté nominaci pak ztratili u herce v hlavní roli (C.C. Baxter) a režie (Hellblazer). Další dva hráči měli 16 z 20, čtyři pak 15 z 20 nominací. Skvělé výsledky. Celkem se zúčastnilo neuvěřitelných 218 lidí a to počítáme jen platné hlasy (kvůli zmršeným registracím se muselo padesát tipů vyhodit... dvakrát čtěte, jednou klikejte). Pevně doufám, že u Lvů tomu bude podobně, i když je pro řadu čtenářů český film španělskou vesnicí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace