Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood bez Nottinghama?


ikona
Mr. Hlad
ridley scottrobin hoodrussell crowe
 

O tom, že Ridley Scott a Russell Crowe společně kutí velmi zajímavou adaptaci klasických příběhů Robina Hooda, už jsme psali několikrát. Nejdříve to totiž vypadalo, že Crowe si zahraje šerifa z Nottinghamu, jenž chce na rozdíl od Robina Hooda brát chudím a bohatnout sám, a v roli hlavního hrdiny se měl objevit Christian Bale. To se změnilo v okamžiku, kdy se zjistilo, že Russell Crowe by se měl objevit v obou rolích, což je oproti známým filmům zabývajících se dobráckým lukostřelcem poměrně zajímavá změna. Nakonec to ale vypadá že nový film Ridleyho Scotta bude mnohem více normální, než bychom si přáli. Začněme změnou názvu, která mnohé naznačuje.

Z Nottinghama se stává obyčejný Robin Hood. A to je také jediná role, v níž se držitel Oscara Russell Crowe objeví. Zkrátka nás podle režiséra čeká klasická adaptace, u níž nakonec moc zajímavých změn asi nebude. Vedle Crowea se objeví čím dál tím častěji obsazovaný Mark Strong a  Marianne si místo původně plánované Sienny Miller zahraje Cate Blanchett. Změny jsou to poměrně nepříjemné, ale na druhou stranu můžeme očekávat, že režisér si pro roli šerifa z Nottinghamu sežene nějakou hodně zajímavou hvězdu. Denzel Washington to ale nejspíš nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace