Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátor trošku jinak


ikona
Mr. Hlad
predator
 

Viděli jsme už hodně. Arnolda Schwarzeneggera v roli tureckého prince, téměř padesátiletou Sharon Stone v erotickém thrilleru i člověka, kterého sežral, vyzvracel a znovu sežral had. Přesto filmaři všechny bizarnosti ještě zdaleka nevypotřebovali. Projekt Pride & Predator se bezpochyby zařadí mezi největší filmové šílenosti všech dob. Pakliže tedy vznikne. Spojit romantický příběh z pera Jane Austin s vesmírným sběratelem lebek může napadnout jen magora jako je Elton John.

Ten se rozhodl odvážný projekt i produkovat a ačkoliv je šance na vznik něčeho podobného hodně malá (sehnat práva na něco takového nebude jednoduché),  mohlo by to být nakonec hodně zábavné. Will Clarke sice ještě nikdy nic nenatočil, ale někdo, kdo se rozhodne spojit legendární monstrum s kostýmní romancí, si zkrátka podporu zaslouží. Pološílení filmaři mají Jane Austin vůbec rádi, protože nedávno se objevila zpráva o tom, že hrdinové Pýchy a předsudku by se krom Predátora měli v jiném filmu vypořádávat i s armádou nemrtvých.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace