Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do zoo s Kevinem Jamesem


ikona
Mr. Hlad
kevin james
 

Kevin James. Před dvěma měsíci ho lidé znali jen jako toho obtloustlého sympaťáka, který přihrával na fóry Willu Smithovi v Hitch: Lék pro moderního muže a kryl záda Adamu Sandlerovi v Když si Chuck bral Larryho. Kevin James si zkrátka užíval slávy s pomocí televize, ale jeho seriál Dva z Queensu u nás příliš známý není. Filmová kariéra tohohle chlapíka ale nabrala nečekaných obrátek. Malá a na první pohled nepříliš zajímavá komedie Paul Blart: Mall Cop se stala překvapivým hitem a v Americe se na ní chodí mnohem víc, než by i ti největší optimisté kdy čekali. Z Jamese je najednou víceméně přes noc hvězda, s níž musí počítat i Ben Stiller.

A když se daří, je dobré toho využít. Kevin James už nejspíš z plátna slézt nehodlá a hned si našel další projekt, kterým by při troše štěstí mohl potvrdit svůj momentální status hvězdy. Jeho nová komedie se bude jmenovat The Zookeeper a už podle názvu je poměrně zřejmé, že se bude odehrávat v zoo a hlavním hrdinou bude ošetřovatel zvířat. Ten, i když má svou práci nadevše rád, se jednoho dne rozhodne dát výpověď, jelikož si kvůli svému zaměstnání nemůže najít přítelkyni. Zvířata se to však nějakým způsobem dozví a rozhodnou se udělat všechno pro to, aby jejich oblíbený chovatel zůstal. Stejně jako Paul Blart: Mall Cop vypadá The Zookeeper jako ideální rodinná komedie s velkým komerčním potenciálem. Nezbývá než doufat, že scén, kdy po hlavním hrdinovi budou opice házet své výkaly, sloni mu budou troubit do ucha a papoušci vesele klovat do pleše, bude co nejméně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace