Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expedice o držku


ikona
Mr. Hlad
jonah hill
 

Jonah Hill je jedním z největších oblíbenců Judda Apatowa. Objevil se ve Zbouchnuté, Kopačkách, Příběhu rockera Coxe, Čtyřicetiletém panicovi a hlavní roli měl v Superbad. Od té doby ale spíš paběrkuje a čeká, kdy dostane příležitost na něco víc než jen na jeden rychlý vtipný výstup. Příští rok by se měl objevit opět u Appatowa v jeho komedii Funny People, ale o hlavní roli nepůjde. Stejné to bude i s druhou Nocí v muzeu a dalšími čtyřmi filmy, které chystá. Teď to ale vypadá, že si konečně našel komedii, v níž si zahraje více než tři minuty. The Adventurer`s Handbook navíc vypadá docela zajímavě a s trochou snahy by to mohla být hodně dobrá zábava.

Příběh vychází z knihy Micka Conefreyho, která však ani trošku vtipná není. Vypráví totiž o odvážných expedicích do tehdy neprobádaných částí světa a o tom, jak se objevitelům vlastně podařilo v hlubokých džunglích, dalekých ostrovech a liduprázdných horách přežít. The Adventurer`s Handbook na to ale půjde trošku jinak, protože hlavními hrdiny budou čtyři kamarádi, kteří se rozhodnou objevitelské cesty absolvovat s pomocí této knihy na vlastní kůži. Vedle Jonaha Hilla, jenž píše i scénář, se objeví i Jason Schwartzman a natáčet by se mělo začít někdy letos. O režii by se podle prvních informací mohl postarat člen komediálního uskupení The Lonely Island Akiva Shaffer, jehož Pirát silnic se mně osobně hodně líbil (ano, měl bych se stydět).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace