Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka je zpátky...


ikona
imf
 

No prosím. Jeden týden vynechám, druhý se zpozdím a hnedle z toho máme comeback. Jak to ten Cival psal? "A hlavně nezapomeň napsat report za obě kola, ať mě za to první můžeš pochválit". Jo... takhle nějak to bylo. Všichni sice víme, že páté kolo třetí sezóny vyhrál -dRaGoN-, ale... když to řekneme kulantně... šesté kolo bylo pro většinu favoritů katastrofální. Zatímco "pětka" kulminovala na osmdesáti procentech (a u jednotlivých filmů zářili Bagr007, ZkuKol nebo Ravenhorn, dále pak Jardus, KalamityJane, depkoman a u problematického Hotelu pro psy i mihhi), šestka všechny vypekla propadákovým Růžovým panterem 2. Tedy skoro všechny. Nikdo sice neměl všech pět pohromadě, ale Ravenhorn to se svou averzí ke Steveu Martinovi vyhrál. 77 procent. Kdyby nebyl Paul Blart tak otravně neodbytný, mohlo to být ještě víc. Nezbývá než pogratulovat a hluboce smeknout. Navzdory celkovému 53. místu Ravenhorn věděl, co dělá. Možná. :)

 

Do romantik se zjevně nejlépe strefují dívky, Charlotte na 99,6% trefila, že holky a ženy všech kategorií Až tak moc půjdou do kina. Pokles 96 hodin zkušeným okem hlídal mihhi (93,4), kterému se kolo od kola daří líp. Znovu zmiňujeme i Bagra007. Debutující Coraline celkem překvapila, on ale tipoval přes 99 procent. Velmi pěkné. Pantera nejlépe chytil za ocas již zmíněný Ravenhorn a skalp Paula Blarta opět patřil mihhimu. Nutno říct, že už na šestém místě v tomto kole celková úspěšnost klesala hluboko pod šedesát procent, takže tratili úplně všichni. Někteří ovšem tragicky. Cival s necelými sedmadvaceti procenty vypil kalich hořkosti do dna, když z pěkné stříbrné pozice v celkovém pořadí letěl až na chvost první desítky. Šílená čísla mávala žebříčkem jak předčasná jarní vichřice, ale první místo a čtyřprocentní náskok si průměrným výsledkem podržel -dRaGoN-. Za ní se seřadila partička lidí, co ještě nevynechali ani kolo, vedená navrátivším se liukem, který po oddechovce v druhé sezóně dokazuje, že má na krbu místo na další trofej. Jen do toho. Na paty mu ovšem šlapou Rastr, Killerzelí nebo Luc44. Zvláštní zmínku potom zaslouží šestý Azirafal, protože poskočil až ze třináctého místa. Tomu se říká rovnýma nohama mezi smetánku! Podobně si polepšil i devátý Rage. Georgee (aktuálně na sedmém) naopak padal. Již zmíněnou desítku Civalovi uvolnil stoupavší fingolfincz. Kdo hledá Jokera, vězte, že Civalovi "kryje záda" na jedenácté pozici. Je mezi nimi pár setin rozdílu, takže diskuze nad aktuálním víkendem by měly být jaksepatří vypečené.

Na závěr bych chtěl jenom vzkázat těm, co se propadli o nějakých deset míst. Nevzdávejte to a hrajte dál. Nikdy nevíte, kdy z vás bude druhý Ravenhorn a pak bude alespoň na chvíli všechna ta sláva patřit vám. Neberte si příklad z KarlaR, který v posledním kole nehlasoval a vypadnul. Takové vzdávačky nejsou "cool", Karle. Hynku. Viléme. Pevně doufám, že počet tipujících přeleze magickou šedesátku. Šup, šup... zbývají ještě necelé dvě hodinky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace