Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komediální elita společně


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerchris rockdavid spadekevin jamesrob schneider
 

Adam Sandler se i přes Zohana nebo mizerné Pohádky na dobrou noc nemusí obávat o svou pozici jednoho z nejlépe placených komiků Hollywoodu. Lidé ho mají zkrátka rádi a i když si jednou za čas dovolí nějaký ten úlet, dokáže si vždycky krýt záda rodinným filmem. Chris Rock naproti tomu filmy moc nemusí, ale zase je považován za jednoho z nejlepších stand-up komiků současnosti. Dále tu máme Kevina Jamese. Ten se konečně po letech rozhodl vylézt z televize a díky Paul Blart: Mall Cop se z něj stal komik, s nímž se v kasách kin musí počítat. Rob Schneider a David Spade už sice takové hvězdy nejsou, avšak jejich obličeje a jména rozhodně nejsou neznámá. Tahle pětice se teď rozhodla vypustit do světa společný projekt a ukázat, že vedle Frat Packu a bandy Judda Apatowa je tu místo prostor ještě pro jeden komediální gang.

Zatím nepojmenovaná komedie bude vyprávět o pětici bývalých spolužáků, kteří se po třiceti letech sejdou, aby si společně užili oslavy spojené se čtvrtým červencem (to je ten den, kdy všude vlají americké vlajky a vzduchem létají rakety). Scénář píše sám Sandler spolu s Fredem Wolfem a režírovat bude Dennis Dugan. Ten už s největší hvězdou téhle chystané komedie natočil Rivaly, Velkého tátu, Když si Chuck bral Larryho a Zohana. Celá pětice komediálních hvězd už spolu do jisté míry pracovala, ale většinou šlo o čestné roličky. Teď to budou regulérní parťáci. Otázka je, jak to bude vedle sebe fungovat Rockova rychlá pusa, Schneiderovy prdící vtipy, přitroublý výraz Kevina Jamese, nevypočitatelnost Adama Sandlera a druholigovost Davida Spadea.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace