Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ratnerovi hrdinové


ikona
Mr. Hlad
brett ratnercomics
 

Je spoustu důvodů, proč mít svůj comics. Diváky okostýmovaní hrdinové stále baví a vypadá to, že ještě chvilku bavit budou. Po úspěchu Temného rytíře navíc comicsové adaptace konečně přišly o cejch zábavy pro děti a bez obav o vlastní dobrou pověst se na ně mohou do kina vydat i lidé starší patnácti let. A v neposlední řadě je tu možnost točit jedno pokračování za druhým. Trh je sice v současnosti všemi těmi hrdiny a hrdinkami trošku přesycený, ale Brett Ratner si myslí, že minimálně pro jeden comics by se tu ještě místo najít mohlo. Teď má sice oficiálně rozpracované tři filmy, ale životní příběh Franka Sinatry se ne a ne pohnout z místa, na nového Conana čekáme už čtvrt století a 3D dokument o brazilském karnevalu nejspíš nikoho moc nezajímá.

Youngblood by se tedy mohlo začít natáčet už brzy. U nás prakticky neznámá comicsová série vypráví o skupině superhrdinů, kteří pracují pod dohledem americké vlády. Mezi nimi máme například vysloužilého agenta FBI, teenagera, jenž se umí změnit v kámen, bývalou ruskou modelku a vládního hitmana. Scénáře psal mimo jiné i Alan Moore, jehož Liga výjimečných, Z pekla a v neposlední řadě Watchmen se také dostaly do pracek Hollywoodu a v prvních dvou případech z výsledku autor předlohy rozhodně nadšený nebyl. Jak to dopadne s Watchmeny zjistíme už velmi brzy, na Youngblood si však ještě nějaký ten měsíc počkáme. Brett Ratner sice tvrdí, že jde o jeho vysněný projekt, ale po třetí Křižovatce smrti si na něj musíme dávat trošku pozor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace