Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bloom překročí sci-fi hranici


ikona
Mr. Hlad
olga kurylenkoorlando bloom
 

Orlando Bloom si po třetích Pirátech z Karibiku dal pauzu a namísto toho, aby se pokoušel udržet na titulních stránkách časopisů pro dospívající dívky, někam zmizel a nechal se ukecat jen do povídkového New York, I Love You. Nejspíš se mu však po filmovém plátně zase začalo stýskat, protože se hodlá vrátit a vybral si pro to hodně zajímavý projekt. The Cross bude levné scifi (rozpočet je údajně pouhých 24 milionů dolarů) kombinované s útěkářským filmem. Kam a proč se bude utíkat zatím tvůrci tají a mluví jen o jakési „tajemné hranici.“ Každopádně můžeme si být víceméně jisti, že se nikdo nebude pokoušet o velkolepý akční film. Režírovat totiž bude Andrew Niccol a ten raději ve svých filmech přemýšlí než střílí.

Ten sice nepatří mezi komerčně nejúspěšnější režiséry, ale Gattaca a Obchodník se smrtí byly velmi dobré filmy. Za scénář k Trumam Show má Niccol navíc oscarovou nominaci, takže bychom mohli říct, že jeho kvality jsou oficiálně potvrzené. Vedle Orlanda Blooma by se navíc v The Cross měli objevit poslední bondgirl Olga Kurylenko a francouzský drsoň Vincent Cassell, jenž půjde Bloomovi po krku. Zajímavá skvadra. Nabízí se však otázka, co se bude dít s režisérovým dalším připravovaným filmem. Životopis Salvadora Dalího, v němž si měli zahrát Al Pacino a Cillian Murphy, je teď nejspíš u ledu. Litovat toho ale moc nemusíme, protože legendární malíř se podle všeho do kin nakonec podívá s tváří Antonia Banderase a v režii Simona Westa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace