Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McGregor vykrádá banky


ikona
Mr. Hlad
Ewan McGregor
 

Ewanu McGregorovi asi není přáno, aby se stal opravdovou hvězdou. Měl k tomu sice vždycky tak nějak hezky nakročeno, ale do konce to nedotáhl nikdy. Nepomohly mu Hvězdné války, nezvládl to Michael Bay v Ostrovu a i když se letos objeví v Andělech a démonech a hvězdami našlapané komedii Man Who Stare at Goats, na absolutní špičku to asi tak jako tak stačit nebude. O jeho hereckém talentu nikdo nepochybuje, ale asi by to chtělo hlavní roli v nějakém komerčním trháku a vytáhnout se podobně jako třeba Christian Bale. The Electric Slide tím hitem asi nebude, ale příjemná podívaná by to být mohla.

McGregor si tu totiž zahraje Eddieho Dodsona, jenž se v osmdesátých letech stal postrachem hollywoodských bankéřů. Během své zlodějské kariéry totiž vykradl sedmdesát dva bank. Poprvé to udělal kvůli tomu, aby zapůsobil na svou přítelkyni, ale zjistil, že když má na hlavě kuklu, v ruce pistoli a láduje si igelitku stodolarovými bankovkami, je to pěkný adrenalin. Zkrátka ho to začalo bavit, ale FBI si na něj nakonec stejně počíhala. Scénář i režii bude mít na starost debutující Tristan Patterson a role přítelkyně Eddieho Dodsona nejspíše připadne Carey Mulligan. Ta už má s filmovými zloději dost zkušeností, protože se v létě objeví vedle Johnnyho Deppa a Christiana Balea v Public Enemies.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace