Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Campbell comicsově


ikona
Mr. Hlad
comicsmartin campbell
 

 Superman? Hotovo. Spider-Man? Tři díly a chystá se čtyřka. Batman? Za chvilku si můžeme odškrtnout miliardu. Iron Man? Znovu nastartoval kariéru Roberta Downey Jr. a vypadá to, že ho čeká zářivá budoucnost. Chybí nám vůbec někdo z klasického superhrdinského repertoáru, kdo by se alespoň jednou v odpovídající podobě na plátna kin nepodíval? Green Lantern. Je pravda, že člověk v zeleném kostýmu a s kouzelným prstenem na ruce je možná trošku silná káva, ale když se to vezme za ten správný konec, mohlo by to vyjít. Warneři ten správný konec hledají už delší dobu, ale zdá se, že se jim konečně podařilo najít někoho, kdo tuhle comicsovku dostane na plátna kin. A tím někým není nikdo jiný než Martin Campbell, jemuž bychom po Casino Royale s radostí svěřili i filmový životopis Martina Maxy.

Green Lantern není v Čechách zrovna známou postavou, takže jen v rychlosti – tohle hrdinské jméno nosilo několik lidí, ale jeho nejslavnějším majitelem byl nejspíš Hal Jordan, jenž by se měl objevit i ve filmu. Ten se stal majitelem prstenu, s jehož pomocí si člověk může trošku pohrát s fyzikálními zákony a dělat si v podstatě co chce. A protože je to čestný a statečný Američan, začal s prstenem konat dobro. Scénáristé budou muset spolu s Campbellem předlohu pro filmové plátno možná trošku přepracovat, protože Green Lantern nosí opravdu velmi zelený oblek a dost často se chová a mluví jako skautík. A Temný rytíř ukázal, že diváci to mají raději temnější. Martin Campbell je však vynikající volba, avšak o tom, jestli filmový Green Lantern bude věrný comicsové předloze, půjde svou vlastní cestou nebo vyrazí do boje s konkurencí v lehce sebeparodické podobě, se můžeme zatím maximálně hádat v diskusi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace