Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Batmana do Izraele


ikona
Mr. Hlad
dark knight
 

Znáte jméno Charles Roven? Ne? Brzy budete. Když nějaký producent vypustí do světa film, jenž vydělá miliardu dolarů, velmi rychle se o něm začne mluvit. Charles Roven měl Temného rytíře, ale je zodpovědný třeba i Dostaňte agenta Smarta, Čistou práci, Tři krále nebo Dvanáct opic. Za svou pětatřicetiletou kariéru už toho zkrátka stihl poměrně hodně, ale byl to právě až nový Batman, díky němuž se o Rovenovi začalo pořádně mluvit. A ten toho teď hodlá využít. Již tento týden bude mít premiéru jeho thriller The International a na příští rok chystá výpravu do středověku s Nicolasem Cagem Season of the Witch. A hodlá se podívat i do Izraele.

Chystané drama, na němž spolupracuje s producentem Richardem Sucklem (dělali spolu právě The International) se bude jmenovat Road to Damascus a jeho hlavním hrdinou bude novinář, jenž zjistí velmi nepěkné věci, díky nimž mu půjde o krk. Po letech bojů to totiž vypadá, že Jeruzalém a Palestina konečně dospějí k dohodě a namísto vzájemných přestřelek půjdou všichni slavit. Naneštěstí je tu ale někdo, komu se to nelíbí. Roven si díky Temnému rytíři sice asi bude moci dovolit oslovit hereckou i režijní smetánku, ale Království nebo Zrádce žádné velké hity nebyly a oscarová Syriana se sice na blízkém východě odehrávala, ale přeci jenom šlo o trošku jiný styl než jeden novinář VS banda teroristů. Teď bude záležet na tom, jak se v kině bude dařit Clivu Owenovi a Tomu Tykwerovi. Úspěch The International ovlivní nejspíš i budoucnost Road to Damasacus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace