Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mizérie pokračuje: Nepřesvědčily ani Vřískot a Rio

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
U nás jdu do kina za 75kč což je paráda ,takže bych za ty peníze klidně chodil i pětkrát do měsíce ale to by muselo být na co.Než tu bídu co je ted v kinech to si radči doma třeba pustím 50krát viděného Terminátora2.
199459
U nás jdu do kina za 75kč což je paráda ,takže bych za ty peníze klidně chodil i pětkrát do měsíce ale to by muselo být na co.Než tu bídu co je ted v kinech to si radči doma třeba pustím 50krát viděného Terminátora2.
0 0
reagovat
Přebývám dost v Praze, takže běžně chodím do multiplexů a tam ta cena fakt není ideální... ale teď jsem si ve čtvrtek docela chrochtnul u nás na maloměstě (cca 25 tisíc obyvatel). Vřískot 4 díky digitální distribuci přesně v den premiéry, vynikající obrazová i zvuková kvalita (do kina bylo v posledních letech nasypáno dost peněz), minimum lidí, žádné reklamy ani trailery a lístek za osm pětek :+ Takhle se to má dělat 8)
199456
Přebývám dost v Praze, takže běžně chodím do multiplexů a tam ta cena fakt není ideální... ale teď jsem si ve čtvrtek docela chrochtnul u nás na maloměstě (cca 25 tisíc obyvatel). Vřískot 4 díky digitální distribuci přesně v den premiéry, vynikající obrazová i zvuková kvalita (do kina bylo v posledních letech nasypáno dost peněz), minimum lidí, žádné reklamy ani trailery a lístek za osm pětek *:+* Takhle se to má dělat *8)*
0 0
reagovat
Psal jsem to už dřív, kina si za to můžou v podstatě samy. Místo aby zapracovali na kvalitě (v době nabušených fullhd domácích kin apod ...) tak se snaží zlodějsky vydělávat na pití atd , ukažte mi magora co si tam koupí 0,3dl pepsi za 50kč :D Vždycky si donesu něco vlastního a pokud by s tím někdy někdo měl problém, tak ho pošlu do... a pěkně mi vrátí peníze za lístek.

PS: dvd/bd prodeje by mě taky zajímaly, u některých titulů to určitě zanedbatelné není viz odkaz co sem dal Memphis.
199451
Psal jsem to už dřív, kina si za to můžou v podstatě samy. Místo aby zapracovali na kvalitě (v době nabušených fullhd domácích kin apod ...) tak se snaží zlodějsky vydělávat na pití atd , ukažte mi magora co si tam koupí 0,3dl pepsi za 50kč :D Vždycky si donesu něco vlastního a pokud by s tím někdy někdo měl problém, tak ho pošlu do... a pěkně mi vrátí peníze za lístek. PS: dvd/bd prodeje by mě taky zajímaly, u některých titulů to určitě zanedbatelné není viz odkaz co sem dal Memphis.
0 0
reagovat

Ceny lístků

Nyní jim v podstatě základní vstupné začíná na nějakých $10, 3D začíná na $12 a Imax $14-$15, s tím, že taky mají samozřejmě nějaké slevy na dřívější představení atd. Takže když vezmeme rodinu (2 dospělé, 2 děti) + popcron + pití není problém se dostat na $80. Ovšem na druhou stranu, mohou využít tzv. "Dollar/ Two Dollar" kina, kde je vstupné opravdu jen ten dolar/dva.

Co jsem zachytil, tak teď někdy proběhl veřejný průzkum mezi důchodci a výsledkem je, že zhruba 40% z nich si nemohou dále dovolit navštěvovat kina. Ale zákonitě i mladší publikum, co se dá z různých for vyčíst, se už docela bouří ohledně vysokých cen.

A ten samotný průměr lístku se momentálně pohybuje na nějakých $8, 10 let zpátky to bylo zhruba $5.60.
199444
Nyní jim v podstatě základní vstupné začíná na nějakých $10, 3D začíná na $12 a Imax $14-$15, s tím, že taky mají samozřejmě nějaké slevy na dřívější představení atd. Takže když vezmeme rodinu (2 dospělé, 2 děti) + popcron + pití není problém se dostat na $80. Ovšem na druhou stranu, mohou využít tzv. "Dollar/ Two Dollar" kina, kde je vstupné opravdu jen ten dolar/dva. Co jsem zachytil, tak teď někdy proběhl veřejný průzkum mezi důchodci a výsledkem je, že zhruba 40% z nich si nemohou dále dovolit navštěvovat kina. Ale zákonitě i mladší publikum, co se dá z různých for vyčíst, se už docela bouří ohledně vysokých cen. A ten samotný průměr lístku se momentálně pohybuje na nějakých $8, 10 let zpátky to bylo zhruba $5.60.
Ceny lístků
0 0
reagovat
Vreskot ma potencial minimalne nepadat tak strasne, ako horory od Platinum Dunes a to preto, lebo su teraz vsade po Amerike na vysokych skusky a take hluposti a tento tyzden uz bude mat dost studentov doskuskovane...ale inak sa mi zdala jeho reklamna kampan dost vyrazna. Takmer v kazdom casaku nieco, Tv spoty atd...oni sa to snazili reklamovat ako udalost, bohuzial dost priemernym materialom. Plus mali na velkom uzemi USA tornadove stavy...Ale sklamanie, zvlast ked si clovek porovna kvalitu noveho Vreskotu a kvalitu noveho piatku trinasteho, ktory dal za vikend 40 milionov. Chjo.
199442
Vreskot ma potencial minimalne nepadat tak strasne, ako horory od Platinum Dunes a to preto, lebo su teraz vsade po Amerike na vysokych skusky a take hluposti a tento tyzden uz bude mat dost studentov doskuskovane...ale inak sa mi zdala jeho reklamna kampan dost vyrazna. Takmer v kazdom casaku nieco, Tv spoty atd...oni sa to snazili reklamovat ako udalost, bohuzial dost priemernym materialom. Plus mali na velkom uzemi USA tornadove stavy...Ale sklamanie, zvlast ked si clovek porovna kvalitu noveho Vreskotu a kvalitu noveho piatku trinasteho, ktory dal za vikend 40 milionov. Chjo.
0 0
reagovat
S O2 extra úterkem za 85 mě rostoucí cena lístku netíží, ale za normální peníze bych svoje návštěvy v kině hodně omezil. O kinu se vždycky říkalo, že je nejlevnější způsob zábavy, ale alespon u nás tomu tak není a to nás čeká další zdražování s růstem DPH.

Základní vstupné 155 v cinestaru je strašně vysoko (taky je tam poslední dobou pěkně prázdno) a 200 za 3D při nabídnuté kvalitě je normální zlodějina. To se potom nemůžou divit, že si lidi film smahnou nebo za 2 měsíce koupí na blu/dvd a vyjde je to levněji než v kině.
199441
S O2 extra úterkem za 85 mě rostoucí cena lístku netíží, ale za normální peníze bych svoje návštěvy v kině hodně omezil. O kinu se vždycky říkalo, že je nejlevnější způsob zábavy, ale alespon u nás tomu tak není a to nás čeká další zdražování s růstem DPH. Základní vstupné 155 v cinestaru je strašně vysoko (taky je tam poslední dobou pěkně prázdno) a 200 za 3D při nabídnuté kvalitě je normální zlodějina. To se potom nemůžou divit, že si lidi film smahnou nebo za 2 měsíce koupí na blu/dvd a vyjde je to levněji než v kině.
0 0
reagovat
ale da sa tomu vobec cudovat ked su tie filmy take ake su? v dnesnej dobe ak chcete z ludi vytiahnut tak vela penazi na listok musite im ponuknut velky zazitok, nie reklamy ale sila suskandy a skvele kritiky lakaju ludi do kin, vidim ze film je vsade priemerne hodnoteny?...ok, 5 eur je celkom pekny peniaz aspon usetrim nie?:D
ale vazne z mojho subjektivneho pohladu studenta naozaj nepodporim nieco priemerne resp nieco o com si myslim ze by sa nedalo uzit aj na malej obrazovke a skor si setrim na "bijaky", ak tak rozmysla viac ludi mate tu jeden z dovodov recesie
199438
ale da sa tomu vobec cudovat ked su tie filmy take ake su? v dnesnej dobe ak chcete z ludi vytiahnut tak vela penazi na listok musite im ponuknut velky zazitok, nie reklamy ale sila suskandy a skvele kritiky lakaju ludi do kin, vidim ze film je vsade priemerne hodnoteny?...ok, 5 eur je celkom pekny peniaz aspon usetrim nie?:D ale vazne z mojho subjektivneho pohladu studenta naozaj nepodporim nieco priemerne resp nieco o com si myslim ze by sa nedalo uzit aj na malej obrazovke a skor si setrim na "bijaky", ak tak rozmysla viac ludi mate tu jeden z dovodov recesie
0 0
reagovat
No nevím, ale podle mě se fakt, že je v US poměrně dost vysoká nezaměstnanost se i v kině projevit musí. A samozřejmě nevím, jak je to s cenou lístku v US, ale tady to nic nízkého rozhodně není. A jak jsem občas i napsal do kecárny, tak ani ta kvalita projekcí není vždy ceně odpovídající a občas máte na domácím kinu z toho lepší zážitek (a ono to dvd/blue ray/kabelovka nakonec vyjde i levněji).
Když jdete sami, tak si možná občerstvení nekupujete (já už to taky nedělám - tu přeslazenou colu za 60 už nemůžu ani cítit), ale když jde rodina s dětmi, tak to často dělá... A to se vám to pak dost prodraží a pak si příště rozmyslíte zda se nepůjdete příště třeba radši projít do zoo...
199437
No nevím, ale podle mě se fakt, že je v US poměrně dost vysoká nezaměstnanost se i v kině projevit musí. A samozřejmě nevím, jak je to s cenou lístku v US, ale tady to nic nízkého rozhodně není. A jak jsem občas i napsal do kecárny, tak ani ta kvalita projekcí není vždy ceně odpovídající a občas máte na domácím kinu z toho lepší zážitek (a ono to dvd/blue ray/kabelovka nakonec vyjde i levněji). Když jdete sami, tak si možná občerstvení nekupujete (já už to taky nedělám - tu přeslazenou colu za 60 už nemůžu ani cítit), ale když jde rodina s dětmi, tak to často dělá... A to se vám to pak dost prodraží a pak si příště rozmyslíte zda se nepůjdete příště třeba radši projít do zoo...
0 0
reagovat
ten vreskot ma celkom mrzi, ale presne... urobili si to sami lebo na film nelakali ako na udalost, take nostalgicke sklamanie, ked sme boli krpci tak to bola ohromne silna znacka, sakra na ake horrory vobec tie dnesne decka pozeraju? to im fakt staci ten twilight?:-
199434
ten vreskot ma celkom mrzi, ale presne... urobili si to sami lebo na film nelakali ako na udalost, take nostalgicke sklamanie, ked sme boli krpci tak to bola ohromne silna znacka, sakra na ake horrory vobec tie dnesne decka pozeraju? to im fakt staci ten twilight?*:-*
0 0
reagovat
HAL: Nestalo, bylo by predolarovano
199432
HAL: Nestalo, bylo by predolarovano
0 0
reagovat

HAL

No, ale o nějaký zázračný čísla se nejedná link
199430
No, ale o nějaký zázračný čísla se nejedná http://www.the-numbers.com/dvd/charts/weekly/thisweek.php
HAL
0 0
reagovat

The Joker

Tohle by mě dost zajímalo - kolik stojí a stály lístky do kina za mořem v posledních letech? Mě osobně připadá že se zkrátka přejedlo 3D a vyšší ceny které s ním přišly dost lidí odradí. A ono se není moc co divit, se stále agresivnější politikou vydávání DVD a Bluček, stoupající kvalitou velkoprodukcí kabelovek, a s rostoucí penetrací domácích kin (o internetu ani nemluvě)

Btw dotaz na redakci - nestálo by za to začít do box office reportů psát i aktuální tržby DVD? Mě osobně by to zajímalo celkem dost, na finálních tržbách filmů se podepisují čím dál víc a přitom se jejich prodeje evidentně chovají o dost jiným způsobem než opening víkendy v kinech - už nejednou jsem se porůznu dočetl že prodeje nosičů udělaly z nějakého nepříliš úspěšného filmu nečekaný hit.
199429
Tohle by mě dost zajímalo - kolik stojí a stály lístky do kina za mořem v posledních letech? Mě osobně připadá že se zkrátka přejedlo 3D a vyšší ceny které s ním přišly dost lidí odradí. A ono se není moc co divit, se stále agresivnější politikou vydávání DVD a Bluček, stoupající kvalitou velkoprodukcí kabelovek, a s rostoucí penetrací domácích kin (o internetu ani nemluvě) Btw dotaz na redakci - nestálo by za to začít do box office reportů psát i aktuální tržby DVD? Mě osobně by to zajímalo celkem dost, na finálních tržbách filmů se podepisují čím dál víc a přitom se jejich prodeje evidentně chovají o dost jiným způsobem než opening víkendy v kinech - už nejednou jsem se porůznu dočetl že prodeje nosičů udělaly z nějakého nepříliš úspěšného filmu nečekaný hit.
The Joker
0 0
reagovat

Disketa

no jo, jenže tohle vše se ti může obloukem vrátit, kina nejvíce vydělávají právě na pop-cornu. Takže čím míň lidí ho kupuje, tím víc je to motivuje zdražit přímo lístky
199427
no jo, jenže tohle vše se ti může obloukem vrátit, kina nejvíce vydělávají právě na pop-cornu. Takže čím míň lidí ho kupuje, tím víc je to motivuje zdražit přímo lístky
Disketa
0 0
reagovat
No a pristi tyden prijde Tyler a udela 30mega a me z tech Amiku jebne :))
199428
No a pristi tyden prijde Tyler a udela 30mega a me z tech Amiku jebne *:))*
0 0
reagovat
No, mi osobne prijde, ze ceny listku jsou hodne vysoko. A ted nemyslim jen konkretne v CR... Aspon dle for, co nacitam. A kdyz se potom k tomu treba prida pachut x-krat videneho... Krasne to jde videt letos treba u Sandlera. Kdybychom vzali v potah inflaci, tak jeho posledni romantika 50x a stale poprve udelala 155. Kdyz letos natocil "to same", tak z toho bylo jen 102.
199425
No, mi osobne prijde, ze ceny listku jsou hodne vysoko. A ted nemyslim jen konkretne v CR... Aspon dle for, co nacitam. A kdyz se potom k tomu treba prida pachut x-krat videneho... Krasne to jde videt letos treba u Sandlera. Kdybychom vzali v potah inflaci, tak jeho posledni romantika 50x a stale poprve udelala 155. Kdyz letos natocil "to same", tak z toho bylo jen 102.
0 0
reagovat

No ...

Já taky většinou platím 110 Kč v nejhorším 170 Kč za 3D ale to je tak jednou dvakrat do roka, jinak kousek přes stovku a když jdu s přítelkyní tak společně vyjdeme na nějakých cca 250 což není moc :D Když máme na něco chuť tak to koupíme dopředu :D ..
Vřískot snad nebude mít velké propady, neviděl jsem ale fandím tomu ... pokud byl rozpočet nanejvýš kolem 40 milionů tak to klapne ...
Rio naopak překvapil, nepřijde mi moc atraktivní ...
199424
Já taky většinou platím 110 Kč v nejhorším 170 Kč za 3D ale to je tak jednou dvakrat do roka, jinak kousek přes stovku a když jdu s přítelkyní tak společně vyjdeme na nějakých cca 250 což není moc :D Když máme na něco chuť tak to koupíme dopředu :D .. Vřískot snad nebude mít velké propady, neviděl jsem ale fandím tomu ... pokud byl rozpočet nanejvýš kolem 40 milionů tak to klapne ... Rio naopak překvapil, nepřijde mi moc atraktivní ...
No ...
0 0
reagovat

hatapa

Jasně že tak tomu je v některých rodinách, ale ne u všech diváků. Pokud jde o mě - popcorn mě nezajímá, zajímá mě čistě film a kino. Některá multikina mají propracovaný systém slev a dá se na tom ušetřit, když víš, jak na to. Já většinou platím stovku, maximálně 110 Kč a nazdar. Ale jak říkám, je třeba si odpustit popcorn a další pochutiny, do kina se přece chodí na filmové zážitky, najíst se lze v restauraci.8)?)
199423
Jasně že tak tomu je v některých rodinách, ale ne u všech diváků. Pokud jde o mě - popcorn mě nezajímá, zajímá mě čistě film a kino. Některá multikina mají propracovaný systém slev a dá se na tom ušetřit, když víš, jak na to. Já většinou platím stovku, maximálně 110 Kč a nazdar. Ale jak říkám, je třeba si odpustit popcorn a další pochutiny, do kina se přece chodí na filmové zážitky, najíst se lze v restauraci.*8)**?)*
hatapa
0 0
reagovat

Zdá se mi to

nebo to je realita, že diváci prostě dávají "studiovým šefům" jasně najevo, že jejich remaková, prequelová, sequelová (popřípadě zasahování do tvůrčího procesu s hranicí návštěvnosti) politika je pěkně na p***. Že by to možná chtělo čerstvý závar tvůrčí svobody i v rámci žánru a lidí si cestu do kin zase najdou?
199422
nebo to je realita, že diváci prostě dávají "studiovým šefům" jasně najevo, že jejich remaková, prequelová, sequelová (popřípadě zasahování do tvůrčího procesu s hranicí návštěvnosti) politika je pěkně na p***. Že by to možná chtělo čerstvý závar tvůrčí svobody i v rámci žánru a lidí si cestu do kin zase najdou?
Zdá se mi to
0 0
reagovat
je jasny proc se nechodi do kina nevim teda jak je to v cizine ale listek za 2 krat 200 + cola a popcorn 150 to je normalni zlodejna a za "prumerny" filmy to nikdo davat nebude...jeste kdyz kvalita kina neodpovida cene
199421
je jasny proc se nechodi do kina nevim teda jak je to v cizine ale listek za 2 krat 200 + cola a popcorn 150 to je normalni zlodejna a za "prumerny" filmy to nikdo davat nebude...jeste kdyz kvalita kina neodpovida cene
0 0
reagovat
Druhá Paranormal Activity vydělala o OW dvakrát tolik, wtf...
199420
Druhá Paranormal Activity vydělala o OW dvakrát tolik, wtf...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se