Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neštvěte anděly!


ikona
Mr. Hlad
adaptace knihymarc forsterwill smith
 

Vypadá to, že Hollywood chce za každou cenu naštvat katolíky. V příštích pár letech se na nás totiž chystá rovnou několik filmů, v nichž budou Bůh a další obyvatelé nebe dělat velmi nepěkné věci. Už v lednu bude mít premiéru akční horor Legion, v němž se na Zemi objeví nebeská armáda s cílem vyhladit lidstvo a jediná naděje, kterou proti rozzlobeným andělům máme, je těhotná servírka, jež by mohla být matkou nového mesiáše. Krom toho Sam Mendes už nějakou dobu chystá adaptaci brutálního a hodně dospělého comicsu Preacher, v němž je hlavním padouchem víceméně samotný Bůh. A aby té srandy nebylo málo, se svou trošku do mlýna přichází i Sony.

Její šéfové si totiž zajistili práva na knihu s názvem Angelogy. Jde o první díl plánované trilogie, v níž autorka Danielle Trussoni vypráví příběh mladé jeptišky, která se spojí s nebezpečným chlapíkem jménem Verlaine, aby společně zabránili příchodu smrtících poloandělských hybridů, jež si říkají Nephelin. K tomu musí najít pár po světě roztroušených artefaktů. Angelogy je údajně kombinací Šifry mistra Leonarda a Lovců pokladů, takže papírově naprosto ideální popcornová látka. Na jména hereckých hvězd a režisérů si asi ještě chvilku počkáme, avšak produkci zajišťuje mimo jiné Will Smith a režisér Quantum of Solace Marc Forster, což mnohé naznačuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace