Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tatum á la Rambo


ikona
Mr. Hlad
g.i. joerambo
 

Channing Tatum byl ještě před pěti lety nic, ale v Let`s Dance se protančil k peněženkám milovníků tanečních teenagerských dramat a teď dělá všechno pro to, aby se z něho stala akční hvězda. V G. I. Joe by měl vést celý vojenský tým do bitek s padoušskou organizací Cobra a v Fighting se zase podívá mezi zápasníky, kteří se pro pobavení boháčů bijí do bezvědomí v ilegálních zápasech někde v New Yorku. Krom toho se objeví i vedle Johnnyho Deppa v retro kriminálce Public Enemies. Tatum sice pořád vypadá jako druhořadý model, ale po pár týdnech v posilovně dokáže alespoň trošku působit jako akční hrdina. Alespoň na fotkách.

V téhle škatulce se mu evidentně zalíbilo, protože hodlá točit další akční film. Ten se bude jmenovat The Brotherhood of the Rose a už jméno autora knižní předlohy by mělo napovědět, že nepůjde o drama z prostředí květinářů. David Morrell je totiž tvůrcem Ramba. The Brotherhood of the Rose je příběhem dvou sirotků, kteří byli vychováváni bývalým agentem CIA a stali se z nich profesionální likvidátoři. Při jedné z akcí se ale něco pokazí a oba sourozenci mají najednou za zadkem bandu hodně naštvaných špiónů. Režírovat by měl tvůrce chystaného tatumovského Fighting Dito Montiel, jenž napíše i scénář. Kdo se objeví vedle Tatuma se zatím neví, ale jelikož se zdá, že Warneři by rádi měli z The Brotherhood of the Rose vlastní špionážní sérii schopnou konkurovat Bondovi i Bourneovi, můžeme jistě očekávat nějaké zajímavé jméno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace