Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipni si svého upíra


ikona
imf
 

Krvesajové jsou "in". Nemusí prožívat školní lásky nebo trpět pod ocelovou pěstí Bladea, úplně stačí když jsou patřičně sexy a kočkují se s vlkodlaky. Ani změna obsazení Underworldu nezabránila v útoku na dvacetimilionovou metu, jakkoliv byla tahle krevní dávka zkalena opětovným prvenstvím Paula Blarta. Větší jatka než v Underworldu se však odehrávala během nedělního večera a především následujících čtyřiadvaceti hodin. Kdo bude na pátém místě... nikdo netrefil kompletní sestavu, spousta lidí netrefila dokonce ani čtyři filmy z pěti. Na vině je průšvihové Inkoustové srdce (Brendan Fraser asi definitivně končí), oscarovými nominacemi nakopnutý Milionář z chatrče a nevyzpytatelný Hotel pro psy. Ve světle všech těchto útrap je skoro zázrak, že Azirafal a Jeržik přeskočili hranici 76 procent. Tipy u všech zúčastněných filmů šly ale přes devadesát. Mírný propad Paula Blarta skvěle odhadnul novoten (98,1), hravé a neklidné upíry vychytali MeaCulpa a wrestling (99) a u Eastwooda šli dokonce Rage a Charlotte na rovných sto procent. Hotel pro psy mělo jedenáct lidí (z 57). Revan a Mariano shodně za 86,8%. Na Milionáře vsadilo osmnáct lidí, nejlépe potom vítěz kola Azirafal a Cival (99,1).

 

Sezónní žebříček už začíná dostávat jasnější kontury. Největším "zbabělcem" zůstává s přehledem sohaj, který opět nehlasoval a vystřelil s velkým náskokem na první místo. Do konce sezóny už ale nesmí ani jednou vynechat a mohl by ze svého trůnu odpochodovat už v příštím kole. Podobně se to stalo aktuálně čtvrtému kyllerovi. V tomto kole byl 33. a zaznamenal pokles o skoro devatenáct procent! I druhý -dRaGoN- šel dolů o osm procent, ale v aktuálním kole se držel zuby, nehty, takže uhájil slušný post před dorážejícím Civalem, který šel o příčku nahoru. Od pátého místa dolů už nastupují hráči, kteří ani jednou nevynechali. killerzeli, Luc44 a Rastr měli tentokrát průměrné až podprůměrné výsledky. To ovšem neplatí o liukovi, který se mocnými tempy žene do čela. Momentálně je na osmém místě a nechává vzpomenout na bezkonkurenční finiš v první sezóně. O něco klesnul Georgee (deváté místo), přičemž absence katapultovala na desáté místo Jarduse (podobně stoupali i Memphis a freeker). Mezi největší skokany za hranicí Top 10 můžeme považovat Azirafala (osm míst nahoru), Silence (+8), Revana (+9) nebo sonnycrocketa (+10). Spousta lidí padala i opačným směrem, ale seznam by byl příliš dlouhý. Ani nadcházející kolo není bez rizik, navíc se nám blíží uzávěrka měsíční tipovačky, takže vemte rozum i štěstí a vší silou ho chlístněte na monitor. Co se udrží, to natipujte. Komu funguje něco jiného, třeba lógr z kafe nebo skořápky na vodě, může se pochlubit v diskuzním klubu. A přihodit k tomu pochvalu mihhimu, který je ve vylepšování tipovacího rozhraní jednoduše neúnavný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace