Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlieho andílci potřetí?


ikona
Mr. Hlad
cameron diazcharlie´s angelsmcg
 

 První Charlieho andílci byla velmi příjemná podívaná plná coolervoucí akce, idiotských vtipů a poměrně sexy hereček, které dělaly věci, při nichž se zatajoval dech. Co na tom, že celý film byl v podstatě jeden dlouhý videoklip, našlapaná režie tlumila mozkovou aktivitu a člověk se zkrátka bavil. A tvůrcům dal ještě rád vydělat. U dvojky už to takový zázrak nebyl. I když byly ve hře prakticky úplně stejné propriety, zkrátka to nevyšlo. Charlieho andílci: Na plný pecky sice nebyl úplný propadák, ale v kinech také rekordy netrhal. A jelikož Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu stárly (a nejspíš si i říkaly o větší šeky), série šla k ledu. Jediný pádný důvod k tomu, aby se na filmové remaky slavného seriálu nezapomnělo, je fakt, že tady poprvé na filmové plátno nakouknul McG, jenž má teď díky čtvrtému Terminátorovi slušně rozjetou kariéru.

Na rozdíl od hlavních hvězd. Lucy Liu zapadla a o hlavní roli ve slušném filmu nezavadí, Cameron Diaz se pokouší prosadit jako seriózní herečka a Drew Barrymore slavila v poslední době největší úspěch s obskurností Beverly Hills Chihuahua. A právě poslední jmenovaná se nechala slyšet, že by se dalšímu pokračování Charlieho andílků nebránila. Zatím není nic oficiálně potvrzeno, ale údajně se mluví o tom, že by se mohl objevit čtvrtý andílek a záporákem by měl být po Demi Moore opět nějaký chlap. Jak to bude s ostatními herečkami a režisérem nikdo neví, ale po Hollywoodu běhá dostatek dobře stavěných blondýnek, které by to určitě rády vzaly za ně. McG však po Terminátorovi chystá osobitou adaptaci příběhů kapitána Nema, v níž by rád viděl Willa Smithe. A to naznačuje, že má k dispozici hodně peněz a na trojku si čas nejspíš neudělá. Pokud se tedy vůbec někdy dostane do fáze výroby.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace