Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monahanův allstar debut


ikona
Mr. Hlad
colin farrellkeira knightleywilliam monahan
 

 O Colinu Farrellovi teď nějakou chvilku nebylo slyšet, ale Zlatý Globus za V Bruggách naznačuje, že na průšvih jménem Alexander Veliký už se pomalu zapomíná. Naproti tomu Keira Knightley se víceméně stala královnou kostýmních romancí a i když je to slušná herečka a o práci nemá nouzi, pokud nezkusí zase nějaký jiný žánr, mohla by mít v budoucnu problémy. A William Monahan? Ten je v pohodě úplně. Má Oscara za Skrytou identitu, na stole se mu válí několik rozepsaných scénářů a nic mu nechybí. Jenom mu dost možná leze krkem, že je celý den zavřený doma a nemůže mezi lidi. Teď se s tím ale rozhodl něco udělat a psací stroj vymění za kameru. A ke svému debutu London Boulevard hodlá přizvat právě Farrella a Knightley.

Monahan, který si krom režie k filmu napíše i scénář, se rozhodl zadaptovat knihu spisovatele Kena Breuna a už sám název napovídá, že London Boulevard by měl mít něco společného s legendární klasikou Sunset Boulevard. Hlavním hrdinou by měl být londýnský gangster, jenž byl právě propuštěný z vězení a rozhodně se mu do něj nechce zpátky. Namísto návratu do starých kolejí se tedy nechá zaměstnat jako asistent samotářské mladé herečky. Zatím se o Monahanově debutu mluví jako o detektivce, ale těžko říct, jestli se v polovině objeví Farrellovi parťáci a budou mu chtít připomenout jeho starý život, nebo zda se oba hlavní hrdinové hodlají sblížit a čekají nás dvě hodiny dialogů s příchutí satiry na filmový průmysl. Každopádně Monahan si zajistil zatraceně zajímavé obsazení, tak snad se mu podobně bude dařit i dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace