Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aja si říká o problémy


ikona
Mr. Hlad
alexandre ajaseth rogen
 

Režisér Alexandre Aja patří v naší redakci mezi oblíbence. Jeho Hory mají oči máme hodně rádi a jejich kvality vynikly zvlášť po druhém díle a jeho záchodově-hororové scéně. Zrcadla sice zase až taková pecka nebyla, ale vydržet se to dalo bez větších problémů. Letos by se v kinech měl objevit jeho 3D remake hororu o kousavých rybičkách Piranha 3D, ale okolo něho je už nějakou dobu ticho. Už po Horách však bylo jasné, že Aja je režisér, jehož je jen pro hororový žánr škoda a že by bylo fajn, kdyby mu nějaký dobrotivý producent položil na stůl sto milionů, dal telefon na Bruce Willise a nechal mu volnou ruku v akčním žánru. Teď to vypadá, že Aja už je z hororů možná opravdu trošku unavený a chtěl by zkusit něco jiného. Bruce Willis a akce u toho ale nebudou. Za to můžeme očekávat davy hodně naštvaných katolíků.

Alexandre Aja by totiž rád zadaptoval satirický román spisovatele Didiera van Cauwealerta The Gospel According to Jimmy. Hodně divoký příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy o americké republikány nikdo nestojí, ale oni jsou ochotni udělat všechno pro to, aby se dostali zpátky do Bílého domu. A rozhodnou se pro hodně extrémní řešení. V archivech totiž přijdou na to, že kdysi proběhl genetický experiment, při němž se vědci pokoušeli z krve Ježíše Krista vytvořit nového spasitele. Moc dobře to nedopadlo a jediným výsledkem projektu se stal flákač a čistič bazénů jménem Jimmy. Republikáni ho teď hodlají najít a představit světu jako potomka Krista. Filmu se nejspíš v nejbližších letech nedočkáme a podobné téma jistě nebude mít snadnou cestu na plátno, ale Aja už se nechal slyšet, že do hlavní role by se mu líbil Seth Rogen. Měli byste na křesťanský symbol lepší nápad?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace