Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sean Penn přitvrdí


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquasean penn
 

Znáte chlapíka, který si říká George Scarpa Sr.? Ne? Tak to máte kliku. George totiž pracoval pro mafii a jeho přátelé pro něj vymysleli kouzelnou přezdívku „The Grim Reaper.“ Žádný dobrák to nebyl a pokud jste si v New Yorku půjčili peníze od rodiny Colombo a neměli je jak splácet, většinou to byl on, kdo vám přišel kladivem roztřískat kolena a zapálit auto. Scarpa byl zkrátka mafián ze staré školy, který se s tím nepáral. Krom toho však ještě stačil po více než třicet let práskat FBI. Prostě prvotřídní bezpáteřní hajzl, jehož byste na ulici nejspíš potkat nechtěli, ale možná byste rádi viděli jeho životopis. Mafiánský bouchač by tenhle žánr, který je v současnosti plný třicet let mrtvých hudebních hvězd (a všechny jejich filmové příběhy jsou téměř stejné), bezpochyby oživil.

To si myslí i Antoine Fuqua. Nedávno dotočil policejní drama Brooklyn`s Finest a teď by se rád vrhl právě na životopis mafiánského bouchače. A toho si možná zahraje Sean Penn. Málokdo útočí na Oscary s takovou vervou jako on a možná, že i jeho první homosexuální starosta ze San Francisca Harvey Milk mu letos jednoho přidá. Každopádně Denzel Washington plešouna díky Fuquově Training Day nakonec získal, takže je dost možné, že Penn cítí šanci. Režisér ale v poslední době už netočí takové pecky jako před několika lety a i Brooklyn`s Finest patří podle prvních recenzí spíše mezi průměr. Na druhou stranu možná je opravdu na čase opustit žánr policejních dramat a zkusit něco jiného. Jen prosím ale ne dalšího Krále Artuše.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace