Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gran Tipovačka


ikona
imf
 

A Gran průšvih. Klidně si to běžte někam přeložit. Váš oblíbený komentátor se minule chvástal, jak se mu to dobře rozjelo, aby tentokrát sklouznul skoro o ČTYŘICET míst. Historie si mě bude pamatovat jako smolaře, dadza se naneštěstí ponořil ještě hlouběji. Být druhý odspoda je příjemnější, takže... díky za ten polštář, kámo. A teď konečně k věci. Během víkendu překvapil hráče nejen agilní Clint Eastwood, ale i vymítačský horor The Unborn. Nejméně se nechal zaskočit wrestling, který tu a tam uspořádá v žebříčku pěkný poprask. S vizáží batmanovského Jokera inkasoval zlatou placku za výsledek, který by minule nestačil ani na umístění v první dvacítce. 76,05%. Děda Mráz a americké tržby, dvě nejnevyzpytatelnější věci na světě? Letos v lednu určitě. Někteří se dokonce lekli tak, že vůbec nehlasovali, takže pokud jste čekali na špici jiného Jokera, čekali jste marně. Můžete mluvit o taktice nebo o "kuřatech", to už nechám na vás. 

Za největšího fandu Clinta Eastwooda se může považovat ZkuKol, který Gran Torino tipnul s šokující přesností (98,3). Ostatní filmy měl bohužel o dost slabší, takže je celkově na 67. místě (ano, je to poslední místo, ale to zní hrozně krutě). Clint mu ale jistě pošle děkovný dopis podepsaný vlastní pěstí. Na dvojce byl radikálně odlišný žánr (větší rozpětí už si snad ani nelze představit). Bride Wars tipnuli na 95,5% hned čtyři soutěžící: wrestling, sonnycrocket, Floydie a KarelR. Poslední jmenovaný bohužel vynechal první, velmi tučné kolo, takže se bude muset žebříček brodit odspoda. Ale neboj, Karle. Někde uprostřed se zase potkáme. :) Pro mnohé problematický The Unborn udělal největší radost Civalovi (94,4), ale nechyběl ani hororový optimista Hellblazer (90,9). Tak to má být. Marleyho měl nejlépe Rados Markes a roukys, oba za 96,5%. Chválit budeme i Ravenhorna (poslední dobou nebezpečně pravidelně), protože je jedním z kvartetu, co mělo 91,3% u Benjamina Buttona. Zbylí tři jsou Rados Markes, Jhershaw a ZkuKol. Že by nová krev se záviděníhodnou formou? Pohled na celkové pořadí napoví trochu víc.

Celkem sedm lidí v tomto kole nehlasovalo. Jednoho to paradoxně poslalo o sedm příček dolů (což nechápu), druhého o čtrnáct vzhůru (rcorp), ale především to nově vytapetovalo Top 5. Jokerovo vynechání dost možná rozdalo karty na dlouhé týdny dopředu. Musel by opravdu hodně chybovat, aby ho někdo sestřelil. Podobně je na tom i kyller na druhém místě, oba mají přes 95 procent, zatímco liuk, zjevně chytající starou formu, který hlasoval v obou kolech startuje peloton někde na 84 procentech. Kdo ještě na vynechávce vydělal? uderenec (o čtyři nahoru), -dRaGoN- (o devět) a sohaj (o třiatřicet). Bylo to mistrné využití taktiky, ale něco mi našeptává, že i v dalších kolech to bude hop nebo trop, stačí se podívat na nadcházející víkend, kdy se tipují ČTYŘDENNÍ tržby a do kin jde pár silných titulů. Takže je třeba mít oči na šťopkách a zapomenout na druhé kolo ze sedmnácti. Nepříjemná překvapení odnese čas, a konec konců jsou tu i dobré zprávy. Pro Bagra007, wrestlinga, Luca44, Civala nebo Mihhiho a MeaCulpu.

Všichni stoupali o deset nebo víc příček a mají před sebou obhajování cenných pozic, které už nejsou ani zdaleka tak vratké jako po prvním kole. Vím o čem mluvím, když nahlédnete do druhé půlky žebříčku, najdete tam "padavky" o dvacet až devětatřicet pozic. Ten poslední údaj patří dadzovi, já klesnul "jen" o 38 pozic. Můžete si ale být stoprocentně jistí, že moje tipy na další kolo už se hřejí v troubě a v termínu budou vytesány do kamene. Na každém postu je totiž s kým soutěžit a o co usilovat. Nedosáhnete na Jokera? Najděte si nějaký cíl ve vašem bezprostředním okolí. Znervózňujte ho ve vzkazníku, hecujte ho v diskuzním klubu. Dejte mu do postele koňskou hlavu, nasázejte Tipy, které nebude moci odmí...trumfnout. Prostě (si) hrajte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace