Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batmanovské drby


ikona
Mr. Hlad
batmanheath ledger
 

Když někdo natočí film, který v kinech vydělá něco okolo miliardy dolarů, je jasné, že se po něm bude chtít pokračování a že mnozí herci budou ochotni udělat téměř cokoliv, aby u toho byli. Temný rytíř uspěl komerčně, kritika ho milovala a z Heatha Ledgera se díky němu stala legenda dost možná srovnatelná s Jamesem Deanem. Třetí díl tedy musí spatřit světlo světa, i kdyby ho musel režírovat asistent druhého režiséra třetího štábu. Christopher Nolan zatím všem vzkázal, že nic komentovat nebude, a tak se objevilo docela slušné množství drbů a ty nejnovější si  teď probereme. Producent Chuck Roven se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že postava Jokera by neměla za každou cenu být spojována s Heathem Ledgerem a že je tedy dost možné, že Batmanův největší protivník se vrátí dřív, než si myslíme. Aaron Eckhart by se zase podle všeho rád vrátil jako Two Face a nevylučuje, že se to stane.

Přítomnost Catwoman sice ještě ve třetím Batmanovi potvrzena nebyla, avšak všichni tak nějak počítají s tím, že Kočičí žena se objeví. Možné obsazení Angeliny Jolie, o níž se před pár měsíci mluvilo poměrně nahlas, je už nejspíš zameteno pod kobercem (je to až příliš velká hvězda a do Nolanova světa by se zkrátka moc nehodila), ale teď se začalo mluvit o tom, že jednu z nejdůležitějších žen v životě Bruce Waynea by si mohla zahrát Rhona Mitra. Ta se brzy objeví ve třetím díle upírsko-vlkodlačí série Underworld a vloni v Soudném dni ukázala, že akční role jí nejsou úplně cizí. Herecky by však nejspíš většině kolegů z Temného rytíře nestačila. Potvrdila však, že do téhle role by bez váhání šla. O Catwoman se však mluví spíše v souvislosti se sólovým projektem (samozřejmě velmi velmi potichu). Všichni si ale pamatujeme, jak neslavně to skončilo posledně, když se Halle Berry procházela po střechách domů a vypadala, jako by hledala sadomasochistický salón, kde jí za pár minut začíná šichta. Všechny tři informace jsou pochopitelně z kategorie „někdo říkal, že…,“ ale i tak – jak by se vám Rhona Mitra líbila jako Catwoman? A kdo by si měl případně zahrát nového Jokera?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace