Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Padouch pro Spider-Mana?


ikona
Mr. Hlad
sam raimispider-man
 

Sam Raimi sice ve třetím díle Spider-Mana trošku přestřelil a na svět přišel podivný blivajz, který se ani zdaleka nedokázal přiblížit kvalitám prvních dvou filmů, ale série i režisér mají pořád dostatečné jméno na to, aby mohla vzniknout čtyřka. Navíc když i průměrná comicsová adaptace vydělá celosvětově 890 milionů dolarů, na kvality scénáře se moc nehledí. Raimi teď sice dokončuje horor Drag Me To Hell, což by pro něho měl být alespoň částečný návrat do časů, kdy točil Evil Dead a ukazoval světu, že s dostatečným talentem režisér nepotřebuje astronomické rozpočty, avšak o čtyřce se už nějakou dobu mluví. Zatím se chystá na květen roku 2011 a donedávna se o filmu nevědělo prakticky nic. Snad jen to, že Peter Parker by si to měl rozdat s padouchem jménem Lizard.

Nadlidsky silný ještěr, který kdysi býval přítelem hlavního hrdiny (to si ještě říkal Curt Connors a ve dvojce a trojce ho hrál Dylan Baker), ale nejspíš není pro Spider-Mana dostatečným protivníkem a Sam Raimi se svěřil s představou, kdo že by to měl Parkerovi zatopit tentokrát. Překvapivě to není žádný klasický záporák, ale bytost, jež si říká Morbius. Původně šlo o doktora, jenž trpěl vzácnou ale smrtelnou nemocí krve a jelikož mu v nemocnici nepomohli, rozhodl se léčit doma sám. Paralen nezabral, ale podomácku vyrobený preparát ano. Bohužel měl vedlejší účinky a ze sympatického doktora byl najednou uměle vytvořený nesympatický upír. Sam Raimi se svěřil, že nadpřirozeno kombinované se Spider-Manovým světem se mu vždycky líbilo, a tak sáhl po padouchovi, jenž sice nepatří mezi nejslavnější, ale Parkerovi by zatopit mohl. Teď jde o to, jak se k celé věci postaví studio. A kdo by podle vašeho názoru měl dostat od Spider-Mana po tlamě?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace